TRI ZNAKA SA KOJIMA TREBA DA BUDETE OPREZNI: Pomoćićemo vam da upoznajte njihove mračne strane!

                                                    

 

Svako od nas ima tamnu stranu, i svakome treba malo tame u svom životu, kako bi se osvežio i transformisao. Međutim, neki znakovi Zodijaka baš dominiraju u svojoj dvoličnosti i drugačijim razmišljanjima.

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, zato nemojte da vas prevari prvi utisak.

 

Blizanac: Znatiželjni kameleon

Jeste li iznenađeni? Jer, kako da ne uključimo Blizanca u ovu kombinaciju? Blizanac je uvek u kombinaciji.

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvek uspeva da bude na svim mestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promenljiv znak i to samo po sebi objašnjava puno.

Blizanci vodi znatiželja i otkrivanje. Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete Merkura i oni dele informacije s ostatkom sveta.

Dakle, nemojte se iznenaditi ako najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne da vas izbegava ili ako odjednom osetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći.

 

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijalizuju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Venera je planeta ljubavi i lepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je takođe simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

Međutim, usred toga, Vaga lako može da odgonetne druge, izbegavajući sve vrste sukoba, naročito unutar sebe. Istina je da one nisu uvek "mir, ljubav i Namaste". Naprotiv, u njima gori vrući bes i očajna potreba za ravnotežom.

 

Škorpija: Kradljivac duše

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u Zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju da doživljavaju traume još u mladosti; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpija komunicira s drugom stranom, skrivenom u senci, daleko od ostatka sveta.

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotišuće oči. Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpija je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvek da bude zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu.

Njegovi intenzitet i posesivnost deo su njegovog večnog zaštitnog znaka i on želi sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom je ekvivalent hipnoterapiji, a vi to čak ni ne znate.

 

 

 

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje