Izvor:
26.02.2019 u 08:39
0

KAD JE SVE SAVRŠENO, A OPET NEŠTO NEDOSTAJE: 3 najnezadovoljnija horoskopska znaka!

Iako svi ponekad imamo loše dane, ovim znakovima se oni događaju češće nego bilo kome. Sledeća tri horoskopska znaka najčešće su nesrećna.

Devica

Njihova težnja za savršenošću glavni je razlog njihove nesreće. Iako drugima oko sebe daju mudre savete, Device sebi ne znaju da pomognu. Dugo im treba da se potpuno organizuju, a njihov nepovjerljiv karakter takođe im ne ide na ruku jer sve preispituju nekoliko puta i mozgaju oko nebitnih stvari. Stalno drame i često ćete ih čuti kako govore da je njima teže nego bilo kome drugome.

Vaga

Vage ne znaju da se nose s nepravdom i ona ih istinski boli. Jako ih muči proces starenja i uznemiruju ih prve bore, seda kosa i slično. Iako im to stvara stres, Vage često pokušavaju da razotkriju nekoga u lažima i prevarama, a kada to uspeju, tuđi problem počnu da shvataju lično. Osobe rođene u znaku Vage najviše bi voljele kada bi mogle živjeti u nekom vlastitom svijetu u koji nepravda i loši ljudi ne mogu doprijeti

Ribe

Emotivne Ribe često gube kontakt s realnošću što ih dovodi u neprijatne situacije. Jako ih uznemiruju bilo kakve negativne vesti jer u glavi imaju zacrtan jasan plan kako žele da njih život izgleda pa ih svako remećenje ljuti i rastužuje. Vrlo su nestrpljive i pokušavaju na silu da reše probleme za koje je potrebno više vremena kako bi ih rešili, a često imaju i agresivnu crtu koja se javi kada su najočajnije.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter