Izvor:
26.02.2019 u 13:31
0

OD 5. MARTA NAS ČEKA STRAHOVITA ASTROLOŠKA POJAVA: Najgore će proći ovi znakovi!

Ozloglašeni retrogradni Merku stiže u naše živote 5. marta i zadržaće se sve do 28, a ova astrološka pojava uvek se prožima na živote svih znakova zodijaka, no ovog puta njih šest će to osetiti više nego ostali!

Evo koji su znakovi u pitanju.

Blizanci

Merkur je vaša vladajuća planeta, a najveći uticaj ostaviće na polju komunikacije. Uglavnom ste briljantni u ovoj oblasti, govori i pisana reč vam uvek idu od ruke, ali u ovom periodu će se vaša veština komunikacije znatno smanjiti i kao da će vas neka nevidljiva sila onesposobljavati. Moguće je da ćete zaboravljati stvari, imati kreativnu blokadu, da ćete se uplesti u laži i nesporazume…

Rak

Uprkos tome što uglavnom ćutite i posmatrate sa strane, razdoblje retorgradnog Merkura učiniće da budete isuviše emotivni i temperamentni, pa su moguće nagle reakcije i neočekivane svađe. Može se desiti da vas iznerviraju čak i beznačajna pitanja i usputni komentari. Naoružajte se strpljenjem, i setite se ovog upozorenja kada poželite da reagujete bez pravog razloga.

Lav

Dok je Lav uvek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi duh radosti i energije, tokom marta to neće biti slučaj. Retrogradni Merkur učiniće da se osećate loše, lenjo i nezainteresovani, a nivo energije biće izuzetno nizak.

Devica

Ovo je period kada ćete biti priličlo zbunjeni i u konfuziji, a savet je da strpljivo sačekate da ova faza prođe i da se ne zamarate beznačajnim mislima i analizama bez svrhe. Svakako očekujte napetos koja će biti gotovo opipljiva tokom čitavog meseca.

Vaga

Period retrogradnog Merukra učiniće da vaše emocije budu naglašene, a vaše reči oštre, nagle i nepromišljene. Iako uglavnom skrivate svoje misli i osećanaj od drugih, sada ćete poželeti da sve izbacite na svetlost dana, a možda čak i da povrdite druge otrovnim rečima. Budite obazrivi.

Vodolija

Nepotrebna frustracija može da vas lako pogodi u martu. Pokušajte da sagledate stvari iz drugog ugla i setite se da je ovo prolazna faza, te stvari zapravo nisu toliko loše kako na prvi pogled deluje.

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter