Izvor:
10.03.2019 u 07:18
0

HOROSKOP ZA 10. MART: Škorpija pod hitno mora da menja taktiku, Strelac nije ravnodušan na nečiju pojavu, Ribe emotivno inspirisane! (FOTO)

Ovan

U društvu voljene osobe ne dozvolite da Vam ponestane maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj. Neko u Vama podstiče radoznalost i želju za novim saznanjima. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

Bik

Nema razloga da smišljate izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Vaš nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u poslovnoj saradnji. Važno je da prihvatite kompromis. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Blizanci

Izbegavajte emotivne kontradiktornosti, zbunjujete svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam. U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka. Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

Rak

Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate pažnju na partnerove primedbe i negodovanje. Delujete neskromno. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Lav

Bez obzira na pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vašu emotivno raspoloženje i slabost .Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Devica

Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo. Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga

Zaboravite na avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost i naklonost. Ne dozvolite da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpion

Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobednika. Ulažete veliki napor, ali neko nema dovoljno poštovanja za Vaše poslovne rezultate. Promenite svoju taktiku. Važno je da osećate pozitivnu inspiračiju, opustite se.

Strelac

Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu, osećate emotivnu tenziju i nezadovoljstvo. Nemojte prkositi bliskoj osobi. Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo, testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja.

Jarac

Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto u prilog zajedničkom raspoloženju. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika. Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Vodolija

Voljena osoba deluje inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Ribe

Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj kao ohrabrenje. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Izvor:Astrolook.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter