Izvor:
16.03.2019 u 20:40
0

KOJI SU ZNACI EMOCIONALNO INTELIGENTNI: Evo šta kaže astrologija!

Rak

Rakovi imaju taj talenat da se ljudi pored njih osete toliko sigurno da uvek mogu otvoreno da pričaju o svojim osećanjima. Možda je ovo zato što Rakovi uživaju da slušaju druge ljude i mogu da im pomognu da nađu rešenje za svoje probleme.

Rakovi vole da imaju emocionalnu vezu sa drugma, a jedan od načina da se povežu sa nekim je da se povežu sa njihovim osećanjima i da pokažu empatiju. Niko ne može biti osećajan kao Rak, to je sigurno.

Blizanci

Zašto su Blizanci emocionalno inteligentni? Zato što oni ne pokušavaju da ignorišu osećanja, posebno ne negativna. Ako se ne osećaju dobro pored nekog, ako ih nešto muči, oni će se brzo otvoriti i rešiti problem na sebi svojstven način. Prećutkivanje za njih sigurno nije opcija. Konfrontacija može biti neprijatna, ali je bolje i to nego da budu pasivni.

Ribe

Ribe su veoma velike empate i tačno znaju šta, kome i kada treba da kažu. Uvek se trude da razmisle o tuđoj perspektivi, što bi se reklo da se stave u tuđe cipele. One su prilagodljive, nisu toliko tvrdoglave da ne vide razlog da promene mišljenje. Imaju empatiju za svakog, pa razmisle i kako bi njima bilo na tuđem mestu.

Lav

Jedan od kvaliteta koje ima Lav je samosvest. Lav zna svoje slabe tačke i gde je prilično dominantan, a uvek je u procesu napretka i poboljšanja sebe. Uvek želi da bude bolja verzija. Zbog svega toga, on je ljubazan, od pomoći, ali to ne znači da je to neograničeno. Ipak, oni će se uvek truditi da budu skloni razumevanju i da imaju uviđajnosti za svakoga.

Vage

Vage su emotivno ineligentne jer znaju da čitaju ljude. One mogu da čitaju između redova i da razmisle zašto je neko nešto rekao, da čitaju govor tela i veoma su intuitivne. Vaga zna šta nekom drugom treba, samo preko uvida u gestove i ponašanje. Veruju svojoj intuiciji i slušaju svoj unutrašnji glas, naročito kad se radi o donošenju teških odlka. Ne reaguju naglo, ne donose iznenadne odluke, njih to remeti.

Devica

Jedan od najemotivnih znakova je Devica, verovali ili ne. Ona poseduje analitički um i razloži sve na sitne deliće. Tako lakše razluči šta joj treba, a šta stvarno želi. Ona pokušava uvek da razume sebe i dosta analizira i sebe i druge. Drži svoje emocije za sebe, ali to ne znači da ne zna da ih izrazi, samo ih ne pokazuje uvek. Uglavnom je racionalna. Uvek ima razumevanja za druge i uzme u obzir tuđa osećanja. Trudi se da nikog ne povredi svojim delovanjem da bi se ona osećala bolje.

Izvor: Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter