Izvor:
17.03.2019 u 08:59
0

ZA NJIH KAŽU DA SU DRUŠTVENI KAMELEONI: Ko je najveći manipulator Zodijaka?

Najveća zabluda, kada su horoskopski znaci u pitanju je da su Blizanci najmanipulativniji među njima. Postoji znak, koji poseduje neverovatnu veštinu prilagođavanja, pretvaranja i manipulacije, tako da postaje pravi društveni kameleon, koji se stapa sa svakom novom prilikom, u ma kom društvu se našao.

Vodolije su definitivno najveći manipulatori Zodijaka. Oni neverovatno brzo čitaju ljude, pa tačno znaju na koji način da za sebe pridobiju svaku osobu u društvu. Trebaće im samo malo vremena da vas ubede da su najbolja osoba, koju ste ikada sreli i uvuku vam se pod kožu.

Kada vas potpuno uvuku u svoju mrežu, prestaju da se trude i tada vam polako pokazuju ko su zapravo, ali vam nikada neće dopustiti da ih potpuno upoznate.

Igrice ih zabavljaju, a posebno uživaju da vas drže na čekanju. Nekih dana vas obasipaju ljubavlju, a onda vas ignorišu i dovode vas do ludila.

Neretko im pažnja odluta, pa vas mogu potpuno zaboraviti, a tada kreću u potragu za novom zanimacijom, dok će vas bez razmišljanja, ostaviti slomljenog srca.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter