ASTROLOZI KAŽU DA JE VREME ZA TAJNU LJUBAV: Venera je u Ribama!

 

Vreme je za Veneru u Ribama. Tokom narednih mesec dana će se javiti želja za idealnom ljubavi. Idealizovanje će biti naglašeno, posebno što je i Neptun u Ribama a egzaktna konjunkcija će se desiti desetog aprila. Ovaj aspekt može doneti intezivnu zaljubljenost, potpuno odsustvo razuma i zanesenost suprotnom stranom. Ljubav sa umetnicima, a tranzit Venere kroz Ribe je odličan za sve one koji se i sami bave nekom vrstom umetnosti.

Moguće su i platonske ljubavi, više nego ikad, ali i viđenje ljubavi, partnera, osobe za koju ste zainteresovani u ne baš najrealnijem svetlu. Mogu se desiti i razočaranja, ali sada nemamo Hirona u Ribama, koji je godinama boravio u ovom znaku pa nema ni velikog bola. Zaljubićete se na daljinu, u nekoga koga ne vidite svaki dan, u osobu koju znate samo preko društvenih mreža… Pokazivanje naklonosti i emocija je sada suptilnije, skrivenije… Šta god se dešavalo, preporuka je da ne žurite, poslušajte intuiciju ali se posavetujte sa osobom kojoj verujete i za koju znate da je objektivna.

Ovo neće biti teško jer u pomoć stiže onaj ko je za realnost zadužen-Saturn. Povoljan aspekt Venere i Saturna omogućiće da se san pretvori javu i da ljubav traje u vremenu.
Ribe simbolizuju tajne i ljubav koja se sada desi će neko vreme biti skrivana od očiju javnosti. To je i preporuka, ako sada započnete romansu, ne dozvolite da vas otkriju, ne pričajte o tome… sada nije vreme za to.

A gde se ljubav pronalazi?

Na skrivenim mestima, izolovanim, pored vode, u pustinji, u blizini nekog manastira ili crkve jer Ribe simbolizuju sve navedeno.
Pored ljubavi, Venera predstavlja i uživanja a u Ribama će probuditi želju za kvalitetnim vinom, ponekom cigaretom više i neophodno je povesti računa jer je Venera u Ribama u svojoj egzaltaciji, što znači da voli da pretera. I ne pričajte svima.

Ribe simbolizuju sve što je imaginarno, maštu, snove, veru i nadu. Ribe su i meditacija, duhovnost, a kada se Venera nađe u ovom znaku onda se javlja ljubav prema svemu tome. Merkur je u Ribama sve do sedamnaestog aprila i sve vreme će imati karakteristike retrogradnosti. Nemojte se iznenaditi ako dobijete poziv nekadašnjeg partnera ili ljubavi, možda čak one platonske, koja se nikada nije desila u stvarnosti. Ovo je neko na koga ste zaboravili. Egzaktna konjunkcija se neće dogoditi ali je dovoljno da su ove planete u istom znaku.

 

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live