Izvor:
05.04.2019 u 18:31
0

Dnevni horoskop za 6. april: Tvrdoglavost i ponos vas nikuda neće odvesti!

OVAN

Moguće je da ste u nekom trenutku naprvili grešku koju sada treba da ispravite. Ne budite preterano ponosni i tvrdoglavi. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom jer vam današnji dan nije povoljan. Bolovi u predelu nogu.

BIK

Danas je idealan dan za početak posla, pa ako ste imali promene u planu ili bilo kakvo pokretanje, posvetite se tome. Voljena osoba je pokazala da vas iskreno voli i da ima ozbiljne namere. Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi!

BLIZANCI

Želite da se posvetite svom poslu i radite na tome da se maksimalno fokusirate na obaveze koje vas očekuju. Mogući je da vam se dopada osoba koja je na neki način popularna ili je poznaje veliki broj ljudi. Prehlada je moguća.

RAK

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje o nekim većim promenama. Intuicija vam govori da postoje neke stvari koje vas sputavaju na ovom polju. Važan je iskren razgovor. Potrebno vam je više odmora.

LAV

Niste sigurni da li će biti ispoštovani svi dogovori koje ste sklopili u prethodnom periodu pa vas to malo opterećuje. Voljena osoba će pokazati osećanja prema vama i da je spremna da preuzme inicijativu. Smanjite unos šećera.

DEVICA

Konačno ćete uspeti da dođete do bolje situacije na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete imati i podršku na poslu. Ne očekuju vas veće promene jer ste i vi na neki način digli ruke od ljubavi. Skloni ste upalnim stanjima.

VAGA

Obavićete sve ono što ste planirali bez većih poteškoća. Dobar dan je ispred vas i okolnosti vas podržavaju. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete pozitivne promene i neko novo poznanstvo. Prija vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Nova poslovna dešavanja vam na neki način unose nervozu i nesigurnost moguće je da ne znate ka čemu da se okrenete. Želite stabilnost sa voljenom osobom ali niste sigurni da li ona sada ima iste želje. Mogući problemi sa bešikom.

STRELAC

Imate jako dobru komunikaciju u poslovnom okruženju što vam pomaže da neke projekte završite na vreme. Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete balans. Osetljivi su vam sinusi. Pazite na zdravlje.

JARAC

Očekuju vas promene kada je u pitanju vaše radno mesto, moguće je da dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja u poslovnom okruženju. Naglašen je povećan apetit.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju vaše polje posla, možete da očekujete da nećete imati veće probleme i kočnice. Uskoro vas očekuje poznanstvo sa novom osobom koja će vam pružiti osećaj sigurnosti. Skloni ste gojenju.

RIBE

Imate dobre ideje koje treba da sprovedete u delo. Na vašoj strani je i sreća i sudbina, samo treba da se pokrenete. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na polju emocija i da ćete biti zadovoljni. Problemi sa cirkulacijom.

Stil
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter