VREME JE ZA NOVE PRILIKE: Retrogradni jupiter od 10.04. do 11.08.!

 

Jupiter je u retrogradnom hodu od 10. aprila do 11. avgusta. Ova planeta se nalazi u znaku Strelca od novembra 2018. do decembra 2019. godine.

Jupiter predstavlja obrazovanje, duhovnost, moral, ekspanziju, astrologiju, profesore, fakultet i benefične je prirode. Kada tranzitira određenim znakom, tu donosi ekspanziju. U znaku Strelca on pokazuje najbolje osobine, to je njegovo „radno mesto“, njegov dom.

Sada on podržava putnike, studente, ljude koji imaju zdrave moralne stavove… U polju kojim tranzitira u ličnom horoskopu doneće zaštitu, srećne i dobre prilike. U svom retrogradnom hodu Jupiter ima nameru da nam da zadatke, naravno svakome ponaosob. Od 10. aprila do 11. avgusta preispitujemo i sebe i okolinu na jedan suptilniji, povučeniji način.

Strelac predstavlja strance, inostranstvo, granicu, pogranične delove zemlje predstavlja i zakon (deveto polje prirodno pripada Strelcu-zakon). Sve ono što je propušteno, stavljeno po strani ili ono na šta dugo čekate, a u njegovom je domenu, sada dolazi na dnevni red. Aplicirali ste za vizu, nije se desila, probajte sada. Ukoliko rešavate pitanja boravka u nekim zemljama, naoružajte se strpljenjem i ne gubite nadu ukoliko ne bude sve onako kako ste zamislili. Imali ste želju da sarađujete sa strancima, međutim, od toga ništa, evo prilike da se to upravo u ovom periodu realizuje. Doživeli ste neku nepravdu, nastavili dalje, sada se Jupiter vraća da to ispravi. I tako redom…

Preispitujte se, meditirajte, ispravite greške ukoliko se za to ukaže prilika. Ako ste želeli da putujete, a to se nije ostvarilo u prošlosti, učinite to sada. Ako tek sada planirate put u inostranstvo, pa… moguće su komplikacije, to je sigurno. Ali zapamtite, ovo je Jupiter i u njegovoj simbolici nema ništa teško niti loše, a sve se dešava s razlogom. Srećno.

 

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro