ZODIJAK OTKRIVA: Kako da vratite svežinu vezi?

 

Horoskop nudi rešenje kako da osvežite vašu vezu.

Idite u teretanu u kojoj možete da se penjete uz kamen ili upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Svakoj vezi je s vremena na vreme potrebno osveženje. U nedostatku ideja kako da to uradite, horoskop vam nudi rešenje.

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga i Vodolija vole da komuniciraju, pa rituali koji podrazumevaju pričanje, pisanje i sve vezano za reči angažovaće ih. Vazdušni znaci moraju da budu stimulisani, jer će u suprotnom zapasti u dosadu, pa uvek planirajte neke aktivnosti koje će ih održati aktivnim.

Ideje: Odvojite jedno veče za igre sa rečima samo za vas dvoje. Jednom mesečno organizujte megdan na kom ćete jedno drugom čitati svoju haiku poeziju u kojoj ste pisali o onome što osećate jedno prema drugom. Idite na poetsko veče ili organizujte veče na kom ćete čitati knjigu omiljenog autora.

Vatreni znaci

Ovan, Lav i Strelac žele akciju i pokret i može da im bude teško da ostanu neko vreme mirni u jednom mestu. Pošto ne vole da rade istu stvar sve vreme, jedna noć nedeljno određena za zabavne aktivnosti dobra je za njih – sve dok su aktivnosti uzbudljive i stimulativne.

Ideje: Idite u teretanu u kojoj možete da se penjete uz kamen. Upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Isplanirajte jednom sedmično izlazak i nikad nemojte da radite ono što ste radili na prethodnim sastancima.

 

 

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe moraju da uspostave emotivnu konekciju, pa pronađite neku aktivnost koja vam pruža mogućnost da se povežete još bolje u emotivnom smislu.
Ponovno otkrivanje emotivnih dubina onog drugog učiniće da se Vodeni znaci osete prijatnije u vezi.
Vodeni znaci moraju da istraže i svoju imaginaciju, pa će neke umetničke aktivnosti biti korisne kako bi je ispoljili.

Ideje: Gledajte zajedno filmove koji su ispunjeni emotivnim nabojem. Idite na predavanja vezana za neku umetnost kako biste jedno sa drugim podelili svoje umetničke sklonosti i sposobnosti.

Zemljani znaci

Bik, Devica i Jarac su praktičari i vole da vide rezultate svog truda. Rituali i rutine kojima se nešto postiže najviše će prijati ovim znacima. Radije će s vama uraditi nešto korisno nego zabavno. Nađite neke aktivnosti koje su zanimljive, ali u isto vreme i praktične.

Ideje: Zasadite i održavajte baštu zajedno. Pustite muziku i sređujte kuću zajedno, pa povermeno i igrajte. Budite praktično kreativni.

 

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro