Izvor:
23.04.2019 u 06:12
0

NAJBOLJA NEDELJA ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!

Nikada nemojte da gubite nadu

Zvezde su se tako namestile da će ove nedelje usrećiti posebna tri horoskopska znaka. Proverite da li ste to baš vi.

Sunce je napustilo agresivnog i energičnog Ovna i smestilo se u stabilnog Bika. Iako će upornost i tvrdoglavost vladati svakim znakom, to možda i nije tako loše, pogotovo ne za posao.

Takođe, Sunce je u konjukciji sa Uranom, koji je željan slobode i zabave.

Evo kome će se ovakva konstalacija zvezda baš posrećiti.

Bik

Ponovo vladate sazvežđem i to vam tako prija.

Bikovi, Sunce je ušlo u vaš horoskopski znak i sada je ceo svet stvoren samo za vašu dušu. Napokon ste na tronu posle svega što vam se desilo i možete slobodno da se osećate veličanstveno. Ukoliko se okrenete ka prošlosti videćete šta ste sve preturili preko svoje glave i shvatićete koliko toga ste naučili. Najbolje za vas je da sada dopustite Suncu da vas napuni energijom, jer vam je regeneracija i tela i duše baš potrebna.

Vrema je da se fokusirate na to što ste vremenom postali. To je u potpunosti suprotno u odnosu na ono kako ste sebe videli u prošlosti. Nemojte se plašiti da ndapravite veliku promenu u svom životu. Upoznajte svet sa novom osobom koja ste. Prigrlite svoju jedinstvenost i pokušajte da uživate u životu.

Devica

Insipirišu vas putovanja, pa je vreme da vidite svet.

Na samom početku ste uzbudljive avanture, koju ste pokušali da otpočnete više pute u životu. Sunce je ušlo u vašu devetu kuću mudrosti, pa ste posebno inspirisani da proširite vidike i da uživate u svim novim saznanjima do kojih možete da dođete. Potrudite se da upijete sve svoje sposobnosti i da ih pretvorite u nešto novo i kreativno.

Pošto Sunce formira konjukciju sa Uranom, monotonija će za vas biti zabranjena zona. Poželećete da probate hranu koju do sada niste probali, posetite mesta koja do sada niste posetili, Naučite sve što vam se nađe pred vama. Ukoliko se ukaže prilika da odete, ne dozvolite nikome i ničemu da vas u tome spreči.

Jarac

Vi ste potpuno spremni za zabavu.

U svima nama čuči umetnik, a u vama je ove nedelje baš izražen. Sunce je ušlo u vašu petu kuću zabave i uživanja, pa se osećate kreativnije nego inače i sposobnije da pokrenete i sebe i druge. Sve gluposti koje vas sprečavaju da osetite pravu radost momentalno izbrišite iz života i prepustite se jedinstvenom osećaju koji je unutar vas. Pronađite slobodu.

Prija vam ova sezona Bika jer osećate neku vrstu jedinstvenosti, a možda ćete otkriti da u vama čuči talenat za koji do sada niste znali da postoji. Konjukcija Sunca i Urana izražava vas kao individuu i to bi bilo lepo da iskoristite, jer dugo niste iskočili iz mase. Ne mora sve baš da bude po pravilima.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter