Izvor:
01.05.2019 u 07:30
0

ONI ZASLUŽUJU DRUGU ŠANSU: Horoskopski znaci koji uvek uprskaju na prvom sastanku!

Nećete se pokajati…

Na ponašanje na prvom sastanku može uticati i horoskopski znak u kojem ste rođeni.

A prema nekim tipičnim karakteristikama ponašanja, osobe rođene u ova četiri znaka zodijaka imaju najveće izglede da na prvom sastanku uprskaju šansu za drugi, ali to ne znači i da je ne zaslužuju.

Rak

Rakovi obično imaju uzak krug prijatelja, pa svaki put kad dođe vreme da prisnije upoznaju nekog novog, osećaju se zbunjeno i bespomoćno. Tu nelagodu nastoje prikriti ćutanjem, zbog čega mogu delovati nezainteresovano. Ipak, ako im pružite još jednu šansu, na drugom sastanku će sigurno biti opušteniji, pa će pokazati svoje pravo lice.

Devica

Device se na prvom sastanku obično ponašaju veoma oprezno i uzimaju dugačke pauze u razgovoru kako bi dobro razmislile šta će izgovoriti. U strahu da ne provale nešto glupo, upravo im se to najčešće i dogodi, pa se još više povuku u sebe. Poziv na drugi dejt će ih ipak malo opustiti, pa će se ponašati prirodnije.

Ribe

Ribe teško kontrolišu svoje emocije, a one posebno do izražaja dolaze kad su nervozne. Stoga na prvom sastanku mogu delovati i dosta zbunjeno, pa svojim promenama raspoloženja navesti nekoga da pomisli kako su psihički nestabilne. Ipak, jednom kad se reše treme, a to je obično već na drugom sastanku, ponašaju se opuštenije i stabilnije.

Bik

Pouzdane i tačne Bikove na sastanku ćete najlakše izbaciti iz takta ako zakasnite. Tada vam je već u startu gotovo zagarantovan debakl, a dejt će poći po zlu i ako ih pokušate naterati na nešto novo. Bikovi nisu naročito spontani i promene dogovora mogu ih učiniti mrzovoljnima. Ako ste potpuno suprotnog karaktera, nemojte zvati Bika na drugi sastanak, jer ga nećete tako lako promeniti.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter