Izvor:
09.05.2019 u 08:24
0

Astro preljubnici: Ko ne može da se odupre neverstvu, ko se kaje kada vara, a ko nikad ne priznaje preljubu!?

Kakvu ulogu ima horoskop u preljubi, neverstvu? Horoskopski znak je višestruko isprepleten sa našim razmišljanjima, vrednostima, postupcima. A šta kažu zvezde koji znaci Zodijaka najbolje varaju i od kojih treba bežati?

OVAN

On vara samo ako mu niste pružili dovoljno pažnje i vremena ili iz osvete. Nisu samouvereni u prevarama, a često postaju stidljiviji nakon što to urade.

BIK

Njih ćete lako provaliti, jer čim počnu da varaju oni se menjaju, a najviše fizički. Nova frizura, odlazak u teretanu, sve je to deo procesa varanja i to samo zato što im je dosadno u ljubavnom odnosu.

BLIZANCI

Oni su domišljati i pametni, pa na taj način i varaju. Njih nema šanse da ikada provalite. Bolje ne istražujte.

RAK

Ukoliko vas emotivni Rak prevari, neće vas mnogo mučiti. Postoji velika verovatnoća da će vam to i saopštiti i da će vas ubrzo napustiti, jer neće moći da se nosi sa tim teretom.

LAV

Lavovi varaju zbog fizike, ne zbog hemije, ali i zbog nedostatka pažnje. Oni nakon prevare postaju bolji u vezi i zbog toga nikada ne budu provaljeni. Nikada neće priznati da su pogrešili.

DEVICA

Devica će prevariti ako joj nije mnogo stalo do osobe sa kojom je ili ako je baš razočarana u nju. Device ne varaju često, u većini slučajeva su verne.

VAGA

Vaga će prevariti ukoliko se zaljubi do ušiju. Iako stalno flertuje, vara samo onda kada joj neko baš privuče pažnju.

ŠKORPIJA

Škorpijama je prevara ko dobar dan, ali im isto tako osoba s kojom varaju partnera nije bitna.

STRELAC

Strelac će prevariti iz dosade i usled monotonije u emotivnom odnosu.

JARAC

Ovaj horoskopski znak će retko varati, a ukoliko to i uradi neće to raditi dugo, a neće to ni otkriti.

VODOLIJA

I muškarci i žene Vodolije ne varaju često, a ako to urade neće osećati grižu savesti.

RIBE

Ribe ne varaju, a to može da im se desi ako planiraju da ostave partnera.

Happytv.tv
Foto: Depositphotos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter