Izvor:
10.06.2019 u 05:14
0

Dnevni horoskop za ponedeljak, 10. 6. 2019.

Ovan

Danas bi trebalo da se potrudite da budete što temeljniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i pravite kompromise sa kolegama.

Bik

Sjajno ste raspoloženi. Moguć je kraći put. Saradnja sa kolegama je dobra. Pokušajte da realizujete neke planove na kojima radite duže vreme.

Blizanci

Mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme i izbegavajte neku veću kupovinu danas. Potrudite se da štedite.

Rak

Drugi ljudi Vam neće danas biti od pomoći, pa bi zato bilo dobro da se oslonite na svoje mogućnosti. Partnerski odnosi mogu malo biti lošiji. Slobodni, osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Lav

Imate želju da promenite svoj život na bolje i treba da krenete sa promenama. Lakše rešavate probleme na poslu. Popričajte sa prijateljem oko nekih stvari koje Vas brinu u vezi sa privatnim životom.

Devica

Ovaj dan je za razonodu. Ne opterećujte se poslom, nego uradite šta morate i onda nađite način da se rasteretite nekih obaveza. Ne brinite previše o drugima.

Vaga

Provedite više vremena sa porodicom. Nije dobar dan za posao, pa ne započinjite neke nove poslove. Ništa neće ići baš previše lako.

Škorpija

Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete i to će drugi ceniti danas kod Vas. Potrudite se da se držite plana rada.

Strelac

Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Ako sarađujete sa ženama danas će Vam biti prilično naporan dan, jer će svi gledati neke detalje, a to će biti opterećujuće.

Jarac

Napeti ste. Ništa ne ide onako kako ste zamislili. Bilo bi dobro da se posvetite privatnom životu i partneru ili provedite više vremena kod kuće.

Vodolija

Iskoristite dan za relaksaciju i odmor. Nemojte se forsirati da radite mnogo ako Vam nije do toga. Bolje bi bilo da završite započete zadatke.

Ribe

Družite se sa prijateljima koje niste odavno videli. Potrudite se da se dobro organizujete. Svakako, sve ide brže na poslu i lako sarađujete sa drugima.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter