Izvor:
16.06.2019 u 19:15
0

BIKOVI SE NIKAKO NE SLAŽU SA STELCIMA, A VAGA SA RAKOVIMA: A ko najbolje ide uz vaš znak?

Da li su zvezde bile u pravu?

Koga najviše voli vaš horoskopski znak?

Ovan

Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva sa pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strelci, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu da uspeju onda kada nauče da poštuju svoje želje i osećanja.

Bik

Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose sa Jarcima, Ribama, Devicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu da uspeju ako budu iskrena podrška jedno drugom.

Blizanci

Kreativni Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu da budu podnošljive i sa Strelčevima.

Rak

Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcionišu u odnosima sa Škorpijama, Bikovima, Devicom, Ribama i Jarcima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strelci i Lavovi.

Lav

Lavovi vole Device, Strelce, Ovnove, Blizance i Vodolije. Lavovi u paru uspevaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou.

Devica

Device se najbolje slažu sa Jarcima, Bikovima i Škorpijama. Njihova suprotnost, Ribe, uvek će uspeti da im pomognu da pronađu balans.

Vaga

Šarmantna Vaga odlično funkcioniše sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strelcima i Ribama. Dve Vage uspeće samo kada naprave kompromis.

Škorpija

Strastvena Škorpija voli da se druži ili uživa u ljubavnim vezama sa Rakovima, Devicama, Jarcima, Ribama i Bikovima.

Strelac

Pustolovni Strelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i Blizance.

Jarac

Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi sa Bikovima, Devicama, Škorpijama, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka.

Vodolija

Uvek misleća Vodolija najbolje se slaže sa Blizancima, Strelcima, Vagama, Lavovima i Ovnovima.

Riba

Duboko osećajne Ribe neće odoleti Škorpijama, Rakovima, Jarcima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Device.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter