STRASTVENE I BRIŽNE: Otkrivamo u kom znaku su rođene najposvećenije i najpoželjnije supruge!

 Horoskopski znak u kome smo rođeni, može otkriti mnogo toga o našem karakteru, i dok otkriva naše mane i vrline, horoskop otkriva i u kom znaku su rođene najposvećenije i najpoželjnije supruge.

1. Rak

Strastvena i brižna, ona će muškarcu svog života, svakodnevno skidati zvezde s neba, jer je njegova sreća za nju smisao života. Pored sve pažnje i ugađanja, njen suprug će uživati i u strasti, koja je pokreće, pa mu pored takve žene ništa neće nedostajati. Pored nje, muškarac će se u svakom trenutku osećati sigurno i voljeno.

2. Ovan

Žena Ovan je neverovatno snažna i harizmatična, što je čini neodoljivom. Njene ambicije su velike i daje sve od sebe da od života dobije sve što želi i zaslužuje. Nema strpljena za muškarce, kojima ona nije centar sveta, ali kada pronađe idealnog partnera za sebe, spremna je da mu pruži ljubav, o kakvoj nije ni sanjao.

3. Lav

S obzirom na svoju snagu i energiju, žena Lav se kroz život kreće jednostavno i bez problema rešava sve prepreke koje joj se nađu na putu. Pored sebe želi muškarca, koji može da je prati, da joj parira i da je obožava. Kada jednom nađe čoveka za ceo život, ona je odana i spremna da se za njega bori i da mu život pretvori u pravu ljubavnu priču, čiji je kraj vrlo izvesan!

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro