ZNAKOVI KOJI ŽURE U VEZAMA: Da li ste među njima?

 

Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obe strane imati jednak tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč "polako", barem ne kad je reč o zaljubljivanju:

Strelac

Iako Strelčevi vole biti solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više i što brže, zbog čega u očima svog partnera često deluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, Strelčevi će postati još nestrpljiviji.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo nego Ovnovi vole i da sve ide tačno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsednuti kontrolom, postaće jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drugačiju percepciju.

 

 

Devica

Device znaju tačno šta žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu šta žele. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučiće se za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati dobiti tačno šta su zamislili.

Lav

Prosečni Lav neće samo hteti da sve ide brzo - to se na neki način i podrazumeva jer Lav očekuje da svi slede njegova pravila. Ipak, kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prethodnih partnera.

 

Cosmopolitan
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro