Izvor:
27.08.2019 u 23:21
0

OTKRIVAMO: Zašto je Devica najbolji znak?

Devica je šesti znak Zodijaka. Ženski je i zemljani, pa uvek na Device možemo da se oslonimo. Ipak, imaju promenljivu prirodu, pa su jako promućurne i uvek razmisle o svemu detaljno, pre nego što nekom poklone poverenje.

Devica je znak koji ništa ne prepušta slučaju. Voli da ima sve pod kontrolom i da se o svemu pita. Mnogo analizira, mnogo razmišlja, da bi sebe mogla da zaštiti. Oprezna je na poslu i zato može biti uspešna.

Organizovana je

Device znaju sve dobro da organizuju. Najbolje su u svemu, znaju uvek kako da isplaniraju kako i šta treba da urade, pa upravo zbog toga mnogi smatraju da su Device najbolje u svemu. Nepogrešive su, uglavnom.

Metodična je

Uvek hladne glave donosi odluku. Vrlo je praktična i ima dobru memoriju koja podrazumeva pamćenje najsitnijih detalja, koji obično drugima izmiču.

Ima dobre argumente

Rođeni je diplomata, uvek spremno barata ključnim argumentima. Nju je jako teško zbuniti. Nije lako sa njom izaći na kraj, jer uvek zna tačno šta kad treba da kaže.

Tradicionalista je

Voli stare vrednosti. Ta tradicionalnost ogleda se i u fizičkoj pojavi. Obično je obučena klasično. Ima prefinjene manire, užasava se kiča i modernih stvari. Ne podnosi primitivizam.

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter