Izvor:
14.09.2019 u 11:44
0

PRAVI ZA ŽENIDBU: 3 NAJVERNIJA horoskopska znaka!

Iako mnoge muškarce prati uverenje da ne bi mogli odoleti iskušenju i da bi upravo zbog toga bili spremni da rizikuju svoju vezu, postoje i oni koji se jednostavno ne osvrću za drugim ženama, jer im je u vezi ljubav svetinja i pored sebe imaju baš sve što im je potrebno. Takvi muškarci upravo se rađaju u ova 3 horoskopska znaka.

Bik

Bikovi važe za najodanije pripadnike zodijaka. Oni u vezu ulaze čistog srca, a kada se vežu, za svoju lepšu polovinu će učiniti sve, samo da joj vide osmeh na licu. Oni su zaštitnički nastrojeni prema ženi koju vole i ne žele da je iko povredi, a posebno ne oni sami.

Ovan

Ovnovi žele sigurnost za sebe i ženu koju vole. Smatraju da je poverenje osnova svake zdrave veze pa daju sve od sebe da ga izgrade sa svojom lepšom polovinom i ni za šta na svetu ne bi narušili odnos kakav grade. Sve što očekuje za uzvrat Ovan nesebično pruža, tako da nema razloga za brigu.

Jarac

Jarčevima je vernost izuzetno važna. Oni su odani i posvećeni svemu što rade, a posebno svojoj vezi. Pored toga što ne bi prevarili svoju devojku, prevara bi ih porazila i bilo bi im nemoguće da je oproste.

alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter