Izvor:
20.09.2019 u 16:23
0

POPRAVITE KOMUNIKACIJU SA PARTNEROM: Evo šta nam donosi VENERA U VAGI!

Venera u Vagi je u domicilu, što znači da je četrnaestog septembra ova planeta u svojoj kući. U znaku Vage, Venera pokazuje svoje najbolje kvalitete (pored znaka Bika, kojim takođe vlada). U narednim danima će se razvijati harmonija u međuljudskim odnosima, bilo da je u pitanju odnos sentimentalne prirode, ili bilo koji drugi međuljudski odnos, čak i poslovno partnerstvo. Tokom njenog boravka u Vagi, Venera pravi dobar aspekt sa tranzitnim Jupiterom u znaku Strelca i ovo govori o optimizmu kada je ljubav u pitanju, zatim sklonost dogovorima, diplomatiji, ali mogućnost odlaska na put u paru.

Veneri društvo pravi i Merkur, pa će ovo biti dani u kojima će se većina truditi da popravi komunikaciju sa partnerom koja će biti usklađena I bez povišenog tona.

Dalje, ovo znači da će mnogi misliti I pričati o ljubavi, partnerstvu. Dopisivanja, telefonski pozivi i slično sad su naglašeni.

S' obzirom na to da Venera predstavlja žene, sada je na svom mestu, jasno je da će nežniji pol sada biti siguran u ono šta hoće, bez velike želje za kompromisom, iako sam znak Vage vlada i kompromisom. Na jedan lep i sofisticiran način će svaka devojka i žena dati do znanja šta tačno želi od suprotne strane. Naravno, biće i neodlučnosti.

Tokom ovog tranzita, Venera se susreće i sa Saturnom i Plutonom, koji prave kvadrat koji samo govori o tome da će oni koji budu voljni da se bore za ljubav, sada u tome i uspeti.

Ulazak u veze sa onima koji su nešto stariji, ali i mlađi od vas, ili će vas bar zainteresovati takve osobe.

Planeta Venera predstavlja želje, uživanje, hedonizam, ljubav… svakom znaku se ona sada nalazi u određenom polju:

Ovnovima u prirodnom sedmom, dakle, sklad i harmonija u partnerstvu ali je ljubav i tačno preko puta njih.

Bikovima je u polju posla, servilnost prema partneru, očekuju ih skladni poslovni odnosi ili ljubav preko posla.

Blizancima je u polju ljubavi, vrlo dinamičan i lep period za ljubav, flert, muzika, harmonija sa voljenom osobom.

Rakovima je u polju doma: muzika u kući, druženje, prijateji, ljubav kuca na njihova vrata.

Lavovima je u polju komunikacije: raspiruje se priča o ljubavi, odlazak na put zbog ljubavi, ali i dolazak zanimljive osobe vašu blizinu.

Device mogu očekivati neki lep poklon, a odlazak u restoran može doneti interesantan susret.

Vagama je u polju ličnosti. Poseban šarm, ljubav je tačno pored njih, ali su Vage generalno dobrog raspoloženja.

Škorpijama je ljubav u snovima, zauzeti pripadnici vašeg znaka se malo povlače, a moguće su i tajne veze.

Strelčevima je u polju koje spada u najpozitivnije i oni koji su dugo želeli ljubav, sada je mogu i dobiti. Pokloni od prijatelja, harmonizacija odnosa sa prijatljima.

Jarčevima prolazi kroz polje statusa. Ljubav sa starijom osobom, višeg društvenog statusa. Bolji imidž u javnosti.

Vodolijama je u prirodnom devetom polju: ljubav sa strancem, ljubav prema učenju. Neke Vodolije će dobiti suvenir na poklon ili lepu knjigu.

Ribama Venera donosi priliku za strastvenu avanturu, bolje finansije partner kao I pomoć kada je otplata ili uzimanje kredita u pitanju.

Venera je u Vagi do osmog novembra.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter