Izvor:
25.09.2019 u 20:48
0

ASTROLOZI SU ISTRAŽIVALI: Koji horoskopski znakovi su najstidljivije prirode! (FOTO)

Neki ljudi su otvoreni kao knjige i nemaju baš nikakvog srama, dok se drugi stide svega i svakoga.

Ako pripadate ovoj drugoj skupini, moguće je da je za to kriv vaš horoskop. Proverite kojim horoskopskim znakovima je stidljivost jednostavno urođena i teško da po tom pitanju mogu nešto promeniti:

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i upravo se najviše stide pokazivanja svojih pravih osećanja. Kada ne mogu da ih zadrže u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osećaju se posramljeno.

Devica

Device su veliki perfekcionisti i vole da sve imaju pod kontrolom jer se boje neuspeha. A ako i kada u nečemu ipak pogreše, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu sakriti od drugih.

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svog slepog poverenja u ljude često se osećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorišćavaju njihovu naivnost.

Ribe

Ribe su po prirodi jako nežne i osetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrveneli. Zbog toga, osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema sa upoznavanjem novih ljudi.

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i retko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude sram što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Facebook/horoskopskiznak

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter