Izvor:
23.10.2019 u 20:30
0

VREME ŠKORPIJA: Evo kojim horoskopskim znacima sledi SREĆA u LJUbAVI

Danas je počelo razdoblje Škorpija.

Za osobe kojima se Škorpija nalazi u natalnoj karti, ovo razdoblje znači jedan novi početak, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, a ponajviše u ljubavi.

Ovim će se horoskopskim znakovima osmjehnuti sreća u sledećih 28 dana.

Rak

Rakovi će dobiti veći broj ljubavnih ponuda i moći će da biraju potencijalnog partnera. Velika jeverovatnoća da će pronaći nekoga ko će ih "zagreati" za vreme hladnijih dana i s kim će rado provesti dolazeće praznike.

Škorpja

Ovo jeste vreme vladavine Škorpija. Većina ljudi rođenih pod ovim znakom osetiće nalete samopouzdanja kakve još nikada nisu doživeli i tako će privući mnogo potencijalnih ljubavi. Osim drugima, Škorpije će se u svom razdoblju posvetiti sebi i radićei na svojim veštinama i prezentaciji sebe kao osobe.

Ribe

Ribe će proći kroz avanturu samootkrovenja u sledećih 28 dana. Mnogo će putovati, proširiti svoje horizonte i vrlo verojatno upoznati svoju novu ljubav. Ta nova osoba će predstavljati još jednu avanturu u koju će se rado upusiti i uz pomoć koje će upoznati neke strane sebe za koje nisu ni znale da su tu.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter