Izvor:
04.11.2019 u 20:07
0

NE GUBITE VERU U LJUBAV: OVO su 3 najvernija horokopska znaka!

I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu odoleti iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima zodijaka to ne predstavlja problem. Oni u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, stoga im drugi ljudi ne predstavljaju nešto što im je potrebno.

Ovo su tri najvernija horoskopska znaka:

Ovan

Kada traže partnera, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju za uzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima, jer svoje partnere nose kao kap vode na dlanu.

Jarac

Jarčevima je vernost najvažniji segment veze. Ako osete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispituju vole li svog partnera istinski jer se, po njihovom mišljenju, to ne sme događati. Vrlo retko se događa da Jarac prevari svog partnera; oni će pre prekinuti vezu nego u tajnosti živeti poligamno.

Bik

Bikovi su veoma ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svog idealnog partnera, učiniće sve da ga zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, stoga na nju i ne pomišljaju. Takođe, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri, pa će i njih braniti od "pogleda sa strane".

Izvor: alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter