Izvor:
15.12.2019 u 21:49
0

HOROSKOP OD 16. DO 22. DECEMBRA: Jarčevima sledi neočekivani OBRT u karijeri, a Vodolije će imati TAJNU AVANTURU!

OVAN

Posao – Planetarni skup u Jarcu ukazuje da su mnogi pripadnici vašeg znaka na prekretnici. U fazi ste kada su vam potrebne promene, pa ćete menjati posao, a možda čak i profesiju. Ovo je period kada morate da ulažete znatno više truda, jer nagrade dolaze tek kasnije u 2020. godini.

Ljubav – Mars u Škorpiji i Venera u Jarcu doprinosi da sa partnerom igrate igru toplo-hladno. U ovom trenutku partner sve meri i racionalizuje, pa vam se svaka greška broji. Slobodni Ovnovi flertovaće sa osobom koju znaju preko posla.

Zdravlje – Osećate ogroman pad energije, tako da treba više da se odmarate i razmotrite da usvojite zdravije životne navike.

BIK

Posao – Ulazak Urana u vaš znak izazvao je pravi poslovni i privatni zemljotres. Promena posla, iznenadni preokreti i kvarenje planova su mogući pod ovim uticajem. Možete da očekujete da ćete više nego ikada biti vezani za korišćenje tehnologije i interneta.

Ljubav – Uran u vašem znaku podrazumeva da u ljubavi morate da naučite da ne postoje garancije. Mnogi Bikovi poželeće promene u emotivnim odnosima. Bikovi u stalnim odnosima i vezama imaće više tenzija.

Zdravlje – Čuvajte se povreda. Moguća je promena načina ishrane.

BLIZANCI

Posao – Odnos Merkura i Neptuna ukazuje da sledeće nedelje treba da vodite računa o procenama. Budite obazrivi kome poklanjate poverenje na poslu. Ideje koje vam se sada čine odlične, mogu da se ispostave kao iluzije. Ukoliko sarađujete sa Škorpijama, imaćete česće rasprave. Dobar period za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Ulazak Jupitera u Jarca nagoveštava više racionalnosti u ljubavnim odnosima. Vašem partneru će finansije i posao verovatno biti važniji od emotivnost statusa.

Zdravlje – Moguće su virusne infekcije. Upale grla i osetljiva nervna baza.

RAK

Posao – Planete u Jarcu nagoveštavaju nova poslovna partnerstva i plasiranje poslovnih ideja u javnost. U ovom periodu možete da poboljšate sliku koju ljudi vide o vama. Očekuje vas saradnja sa Jarčevima i nove poslovne prilike.

Ljubav – Mnogi Rakovi razmišljaju o unapređenju svog emotivnog statusa. Iako osećate da u vašem ljubavnom životu verovatno nedostaje romantika, prijaće vam konkretniji dogovori sa osobama do kojih vam je stalo.

Zdravlje – Kostobolje. Posetite svog lekara

LAV

Posao – Planetarna gužva u šestom polju, govori da ste u haotičnom periodu na poslu. Imaćete puno posla, ali i novih poslovnih ponuda. Sada je idealan momenat da počnete da radite dodatni posao. Mnogi Lavovi nisu zadovoljni uslovima rada, tako da ćete jedva čekati bilo kakvu promenu na tom planu.

Ljubav – Uran u Biku potpuno vam je pomrsio konce. Flertovaćete sa osobom koju ste upoznali preko posla. U ovom periodu niste raspoloženi za bilo kakve kompromise, tako da će partner biti šokiran vašim iznenadim odlukama. Moguće je da vam je posao trenutno važniji od ljubavi.

Zdravlje – Kostobolje. Čuvajte leđa i više se krećite.

DEVICA

Posao – Za mnoge Device sve se promenilo preko noći. Konačno ste dočekali neke dobre poslovne prilike i mogućnost da napredujete. Pod uticajem planeta u Jarcu imaćete protekciju u odnosu na druge ljude. Na lak način možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Ljubav – Ukoliko ste slobodni, imaćete više od jedne prilike za romansu. Ukoliko ste u vezi ili braku, razmišljaćete o proširenju porodice. Privlče vas Bikovi i Jarčevi. Na mestima javnog tipa možete da očekujte zanimljiva poznanstva.

Zdravlje – Oldično se osećate. Moguće su kratkotrajne prehlade.

VAGA

Posao – Venera u Jarcu vam ne odgovara, pa ste ulenjili, a nalazite se na prekretinici između dve životne opcije. Imate povremeno utisak da sve stoji u mestu, a sve što treba da uradite – jeste da se pokrenete. Nije trenutak za odmaranje, vreme je za akciju.

Ljubav – Mnogi pripadnici vašeg znaka prolaze kroz krizu u ljubavi. Mogući su krahovi i emotivna zahlađenja. Osećate da u vašem odnosu nedostaje romantika i posvećenost. Venera u Jarcu doprinela je tome da počnete da razmišljate o većoj odgovornosti za osobe do kojih vam je stalo.

Zdravlje – Slabije. Zapostavili ste svoje zdravlje.

ŠKOPRIJA

Posao- Istaknuto treće polje i Mars u vašem znaku povećavaju vaše šanse na poslu. Imate odlične pregovaračke sposobnosti i priliku da ubedite druge u svoje stavove. U narednoj nedelju ćete se baviti papirologijom. Možete da očekujete značajan poziv. Sada je idealan momenat da zahtevate povišicu.

Ljubav – Venera u konjukciji sa Plutonom i Saturnom vraća stare ljubavi u vaš život. Nije isključeno da ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. Škorpije u stalnim vezama, imaće problem u komunikaciji. Pod uticajem Marsa ste bespompromisni, a patner će često zahtevati objašnjenja od vas.

Zdravlje -Rasipate energiju na sve strane, pa je poželjno više da se domarate.

STRELAC

Posao – Ulazak Jupitera u Jarca promenio je vaše prioritete. U narednih godinu dana finansije će vam biti prioritet. Želećete da radite samo ono što će vam doneti više finansijske koristi. Moguća je nova poslovna saradnja. Povezaćete se da kolegama sa kojima ste nekada sarađivali.

Ljubav – Verovatno ste već primetili da ste postali racionalniji u ljubavi. Skinuli ste ružičaste naočare i počeli da merite svaki potez u ljubavi. Trenutno nemate jasnu predstavu u osobi koja vam se dopada. Prvi put za poslednjih tri godine, posao vam je važniji od ljubavi.

Zdravlje – Odličan period za mrđavljenje.

JARAC

Posao – Planetarna gužna u vašem znaku zajedno sa Jupiterom ukazuje na poslovne i lične promene. Ovakva pozicija planeta zahteva dosta mukotrpnog rada koji će se isplatiti do kraja 2020. godine. Trenutno učite kako na potpuno drugačiji način da pristupite poslu i saradnicima. Mnogi Jarčevi napraviće potpuno neočakivan obrt u karijeri.

Ljubav – Venera u vašem znaku ukazuje na potpuno novo razumevanje ljubavi. Moguće je da ćete se odlučiti na sledeći korak u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Neki Jarčevi planiraće decu, zajednički život, pa čak i brak. Ovo je period kada ste više nego ikada spremni da prihvatite odgovornost u odnosima koji su vam važni.

Ljubav – Slabije. Nemojte da zapostavljate sebe i zdravije se hranite.

VODOLIJA

Posao – Uran u Biku i Mars u Škrpiji doprinose da osećate veliku netrpeljivost i nesposobnost da pristanete na kompromise. Mnoge Vodolije želeće iznenada da promene posao. Ulazićete u povremene konflikte na poslu jer niste u fazi kada vam prija da vam bilo ko govori šta treba da radite.

Ljubav -Postoji mogućnost da ćete imati tajnu ljubavnu avanturu. Paralelne veze i nerazjašnjeni odnosi iz prošlosti su nešto sa čim se nosite ovih dana. Osoba zemljanog znaka privući će vašu pažnju.

Zdravlje – Bolovi u grlu i osetljiva nervna baza. Manje se nervirajte.

RIBE

Posao – Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da više nego ikada imate podršku prijatelja na poslu. To mogu biti osobe na položaju, ali i neko ko vam je bio blizak u prošlosti. Fokusirani ste na finansije i uspeh, tako da ništa ne prepuštate slučaju. Odlična je nedelja za finansije.

Ljubav – Često ste u prilici da mešate ljubav i prijateljstvo. Sa jednom osobom imate čudan odnos, za koji biste želeli da preraste u nešto više ali stoji u mestu. Ribe u stalnim vezama imaće probleme u komunikaciji jer je partner previše posvećen poslu.

Zdravlje – Stabilno.

Izvor: Informer.rs
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter