Izvor:
16.05.2016 u 15:51
0

PRIVLAČE PAŽNJU NA SVAKOM KORAKU: Saznajte koji znak zodijaka je pravi prirodni MAGNET

Ako ste u horoskopu Vaga, prava ste srećnica. Gde god da se pojavite privlačite veliku pažnju, a ono što Vage najviše krasi su graciozni pokreti, elegantne ruke, lep osmeh, dugi vrat i dobra figura. One su osetljive, fer, inteligentne, ženstvene i svestrane. Kao žene su zadovoljne i srećne i njihovi partneri su stalni izvor lojalnosti, dobrog raspoloženja i ljubavi. Kao majke su vesele, odgovorne i dovoljno stroge i kao takve donose sreću svojoj porodici.

Po prirodi su kokete, vole da flertuju, ali su lojalne i odgovorni partneri i članovi porodice. Vage znaju kako da vole druge svim srcem, ali nastoje da budu voljene i cenjene zauzvrat. Jedina mana ovih žena je što mogu biti pomalo sebične. Kao prijatelji su lojalne i spremne da pomognu u svakom trenutku. Žene Vage znaju kako da budu zahvalne i da cene rad drugih ljudi. Vredne su i marljive, a ponekad ne daju sebi dovoljno vremena da se odmore. Oni su svesne svojih sposobnosti i talenata, ali nisu sujetne.

Žene Vage ostvariće dobre uspehe kao diplomate u odlučivanju i nastojaće da po svaku cenu ostvare svoje ciljeve. One su srećne kada je njihov trud cenjen, ali su u tim radostima često same.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter