Izvor:
07.03.2017 u 03:32
0

SAZNAJTE KO JE ZALJUBLJEN U VAS: U Ovna prijatelj, u Lava komšija a u Vagu…

Ko je to potajno zaljubljen u vas, a vi nemate pojma o tome?

OVAN

Toga uopšte niste svesni, ali jedan od vaših prijatelja na Fejsbuku je opsednut vama. Vrlo retko komuniciarate sa njim/njom na internetu, a uopšte se ne poznajete u stvarnom životu, ali ta osoba redovno proverava vaš profil i maštari o vama.

BIK

Jedan od vaših najbližih prijatelja je beskrajno zaljubljen u vas. Voli vas, ima puno poverenje u vas i poverava vam baš sve. Dobro razmislite, postoji realna šansa da biste bili sjajan par, ali morate da pokažete inicijativu, jer se ta osoba plaši da će vas izgubiti ako vam prizna svoja osećanja.

BLIZANCI

Konobar/konobarica u kafiću u kome ste redovan gost je očajnički zaljubljen u vas i jedva čeka da se pojavite i popijete kafu u njegovoj blizini.

RAK

Vaš bivši partner i dalje pati za vama. Iako vam je veza propala, oni i dalje smatraju da ste najbolja osoba koja je ušla u njihov život.

LAV

Komšija po cele dane čeka da naleti na vas i javi vam se, što i nije nikakvo čudo kada uvek izgledate kao milion dolara, čak i kada ste samo pošli do kontejnera.

DEVICA

Jako se dopadate vašem nadređenom na poslu. Ne samo da odlično radite svoj posao, nego i lepo izgledate, pa vaš šef misli da ste kompletan paket i ne može da skine pogled sa vas.

VAGA

U vas je zaljubljen neko sa kim se srećete svakodnevno, a ne obraćate pažnju na njega. Možda kasirka u prodavnici iz kraja, možda radnik u butiku u koji često zalazite.

ŠKORPIJA

U vas je zaljubljen neko ko nikako ne bi smeo, najverovatnije neki vaš blizak prijatelj koji je već u vezi.

STRELAC

Sećate se one osobe sa kojom ste povremeno imali seks za jednu noć, i pretpostavljali ste da ta osoba ne želi vezu sa vama? Varate se, pošto je ta osoba vrlo zaljubljena u vas.

JARAC

Neki kolega sa posla ne može da skine pogled sa vas, ali vi to ne primećujete jer ste obuzeti poslom.

VODOLIJA

Imate fana koji sanjari o vama – ako imate blog, bend ili najobičniji profil na Instagramu, znajte i da imate jednog odanog obožavaoca koji je zaljubljen u vas.

RIBE

Konobar u restoranu u kom ste redovan gost je toliko zaljubljen u vas da smišlja kako da vam poturi svoj broj telefona.

Izvor: thoughtcatalog.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter