Izvor:
12.03.2017 u 04:39
0

KAKO HOROSKOP ČITA VAŠ INSTAGRAM: Evo čime će vaš znak Zodijaka osvojiti najviše pratilaca na Instagramu!

Instagram je postao omiljena zabava širom sveta, pa svi pomalo uživamo da objavljujemo zanimljive slike i video priloge. Jedna od prednosti Instagrama jeste što emotivnom porukom ili lepom slikom možete da obradujete svoje drage ljude, da podelite sa njima trenutak u kome uživate i nekome pokažete koliko vam je stalo do njegovog osmeha.

Svi imamo svoj poseban stil slikanja, poruka i opisa, ali šta astrolozi kažu – kakav je vaš horoskopski znak na Instagramu?

#OVAN

Ovnovi uživaju da postavljaju slike, ali na njhovim fotografijama retko ćete videti filter ili obradu. Oni žele da pokažu ljudima svet kakav jeste i da ga svako sagleda iz svog ugla. Na Instagram nalogu jednog Ovna možete videti bezbroj selfi slika, ali spontane uvek ostave odličan utisak.

#BIK

Ovaj znak Zodijaka uživa da pokaže ljudima kako izgleda svet oko nas i da nas podseti na nezamenljivu konekciju sa Zemljom. Bik uživa u fotografisanju predivnih pejzaža, snažnih vodopada i zalaska Sunca. Njihov cilj na društvenim mrežama je da podele lepotu ovog sveta sa dragim ljudima i da ih obaveste da priroda poseduje neverovatnu snagu i moć.

#BLIZANCI

Blizanci su vladari bogatih opisa na slikama, pa se njihovi opisi dugo čitaju i prepričavaju. Kada nemaju inspiraciju onda samo stavljaju heštagove. Njihova Instagram vrlina je duhovitost, a mana previše truda da izgledju savršeno na društvenim mrežama.

#RAK

Romantične duše rođene u znaku Raka obožavaju da podele nostalgične fotografije sa svojim pratiocima. Njihove slike predstavljaju uspomene i nemojte da se iznenadite ako vidite previše fotografija iz detinjsta ili mladosti na njihovom Instagram nalogu. Osećajan Rak često poželi pratiocima sve najlepše emotivnim i optimističnim porukama.

# LAV

Moćni Lavovi uživaju u selfi slikama. Oni vole sebe, zadovoljni su svojim izgledom i žude da budu popularni i uvek na tronu, pa čak i kad su u pitanju društevene mreže. Uvek se trude da naprave perfektan selfi, ali nikada neće podeliti fotografiju na kojoj ne izgledaju apsolutno savršeno.

lepaisrecna.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter