Izvor:
21.03.2017 u 08:53
0

ZVEZDE OTKRIVAJU: Ovaj znak će imati najviše sreće početkom proleća 2017. godine! (foto)

Prvog dana proleća, Sunce ulazi u moćni, energični horoskopski znak i donosi mu maksimalan uspeh!

Poštovani na poslu, voljeni u porodici! Takvi ćete biti upravo vi, dragi Ovnovi, jer Sunce 20. marta 2017. godine ulazi u vaš horoskopski znak.

U narednih mesec dana, vi ćete biti u centru pažnje, vaše potrebe dobijaju prioritet, pa se već danas potrudite da uhvatite što veći zamah. Ne ustručavajte se da izložite nove ideje, dobiće ogromnu podršku među kolegama. Vi zaslužujete reputaciju koja vas prati – spremni ste da skočite tamo gde drugi ne smeju ni da pogledaju! Mesec u Jarcu u vašoj kući javnosti ukazuje da vam se smeška velika slava – za vašu hrabrost, i to je mala nagrada.

Ipak, uz retrogradnu Veneru u vašem znaku, možda nećete biti baš spremni za neki ludi izlazak u slavu dolaska proleća, ali ćete sigurno osetiti talas energije koji će vas nositi celog meseca. Na poslu se mnogo traži od vas, ali ipak je ovo početak vašeg ličnog ciklusa pa izbegavajte stres i nepotrebne konflikte.ž

Seansa
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter