Izvor:
26.03.2017 u 08:30
0

Kakve žene oni žele? VAGA ĆE SE ZALJUBITI U ATRAKTIVNU, OVAN U NEZAVISNU A BIK…

Astrologija može da vam pruži više informacija o tome kakvi tipovi žena privlače vašeg idealnog muškarca i sa kakvim ženama obično završe u braku. Iskoristite te informacije u svoju korist.

Ovan

Muškarac u znaku ovna želi nezavisnu i jaku ženu, koja se ne plaši da kaže šta misli i sposobna je da savlada svaki izazov. Uspeh i sposobnost su afrodizijak za njih.

Bik

Žene koje su brižne, pune podrške, zabavne i ženstvene će sigurno privući pažnju muškarca u znaku Bika. Ako ga neka dama malo prodrma, a i dalje je ženstvena, neće moći da joj odoli.

Blizanci

Muškarac blizanac će sigurno “pasti” na ženu koja je inteligentna, kreativna i zabavna. Kada jednom uspe da mu privuče pažnju i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, postaće neodoljiva za njega.

Rak

Muškarac u znaku raka želi ženu koja je nevina i slatka, a potpuno posvećena njemu. “Dama u nevolji” kojoj bi on pomogao i zaštitio je bi sigurno ukrala njegovo srce.

Lav

Savouverene, otovrene i prodorne žene su ono što privlači muškarce u znaku lava. Njihova dama mora da bude uvek u najboljem izdanju, sa savršenom šminkom, utegnutim telom i zanosnom kosom. međutim, nije dovoljno da bude samo lepa, ona mora da bude i pametna, duhovita i ostvarena.

Devica

Muškarci u znaku device će uvek “pasti” na devojku iz komšiluka. Njhova idealna partnerka je lepa, ali nije svesna toga i veoma inteligentna. Pored toga bi trebalo da bude osećajna, da logično razmišlja i da bude tolerantna. Nikako im se ne bi dopao neko ko voli javno da iskazuje emocije ili je preterano emotivan.

Vaga

Ovi muškarci veruju u idealne veze, pa uvek traže svoju savršenu partnerku. Kada je pronađu, učiniće sve što je u njihovoj moći da ta veza uspe. Jedini problem je u tome što teško nalaze partnerke sa kojima mogu da se povežu emotivno i intelektualno. Sviđaju im se žene koje su atraktivne, duhovite, pune samopouzdanja, posvećene i inteligentne.

Škorpija

Muškarci u znaku škorpije uvek žele da budu najbolji i da imaju sve najbolje, pa se podrazumeva da će uvek tražiti i najbolju partnerku. Oni će se uvek zainteresovati za ženu koja je pametna, seksi, avanturističkog duha, strastvena, nezavisna i voli fizičku aktivnost.

Strelac

Strelac voli žene koje su uzbudljive, pune energije i nepredvidive. Ona će ga naterati da se zamisli i posmatraće je kao izazov, što će da sigurno privući.

Jarac

Potrebno je dosta da se muškarac u znaku jarca prepusti i zaljubi, ali kada upoznaju pravu ženu, nema im spasa. Oni žele damu koja je samouverena, a nije naporna, seksi, ali nije promiskuitetna, nežna, ali nije preterano emotivna i ima svoj život, karijeru, hobije, interese i snove.

Vodolija

Muškarac u znaku vodolije će se zaljubiti u damu koja je potpuno nezavisna i radi ono što ona želi. Nije joj stalo šta drugi misle i uvek će se držati svog fazona. To je baš ono što će izludeti muškarce u ovom znaku.

Riba

Muškarci ovog znaka se često zaljubljuju i odljubljuju, ali potpuno će ih osvojiti dama koja je nežna, velikodušna, pažljiva i tolerantna. Naravno, mora da bude i ljubitelj umetnosti, da voli ljude i životinje i da ima svest o okolini i prirodi.

Izvor: yourtango.com
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter