Kakve žene oni žele? VAGA ĆE SE ZALJUBITI U ATRAKTIVNU, OVAN U NEZAVISNU A BIK...

Astrologija može da vam pruži više informacija o tome kakvi tipovi žena privlače vašeg idealnog muškarca i sa kakvim ženama obično završe u braku. Iskoristite te informacije u svoju korist.

Ovan

Muškarac u znaku ovna želi nezavisnu i jaku ženu, koja se ne plaši da kaže šta misli i sposobna je da savlada svaki izazov. Uspeh i sposobnost su afrodizijak za njih.

Bik

Žene koje su brižne, pune podrške, zabavne i ženstvene će sigurno privući pažnju muškarca u znaku Bika. Ako ga neka dama malo prodrma, a i dalje je ženstvena, neće moći da joj odoli.

Blizanci

Muškarac blizanac će sigurno “pasti” na ženu koja je inteligentna, kreativna i zabavna. Kada jednom uspe da mu privuče pažnju i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, postaće neodoljiva za njega.

Rak

Muškarac u znaku raka želi ženu koja je nevina i slatka, a potpuno posvećena njemu. “Dama u nevolji” kojoj bi on pomogao i zaštitio je bi sigurno ukrala njegovo srce.

Lav

Savouverene, otovrene i prodorne žene su ono što privlači muškarce u znaku lava. Njihova dama mora da bude uvek u najboljem izdanju, sa savršenom šminkom, utegnutim telom i zanosnom kosom. međutim, nije dovoljno da bude samo lepa, ona mora da bude i pametna, duhovita i ostvarena.

Devica

Muškarci u znaku device će uvek “pasti” na devojku iz komšiluka. Njhova idealna partnerka je lepa, ali nije svesna toga i veoma inteligentna. Pored toga bi trebalo da bude osećajna, da logično razmišlja i da bude tolerantna. Nikako im se ne bi dopao neko ko voli javno da iskazuje emocije ili je preterano emotivan.

Vaga

Ovi muškarci veruju u idealne veze, pa uvek traže svoju savršenu partnerku. Kada je pronađu, učiniće sve što je u njihovoj moći da ta veza uspe. Jedini problem je u tome što teško nalaze partnerke sa kojima mogu da se povežu emotivno i intelektualno. Sviđaju im se žene koje su atraktivne, duhovite, pune samopouzdanja, posvećene i inteligentne.

Škorpija

Muškarci u znaku škorpije uvek žele da budu najbolji i da imaju sve najbolje, pa se podrazumeva da će uvek tražiti i najbolju partnerku. Oni će se uvek zainteresovati za ženu koja je pametna, seksi, avanturističkog duha, strastvena, nezavisna i voli fizičku aktivnost.

Strelac

Strelac voli žene koje su uzbudljive, pune energije i nepredvidive. Ona će ga naterati da se zamisli i posmatraće je kao izazov, što će da sigurno privući.

Jarac

Potrebno je dosta da se muškarac u znaku jarca prepusti i zaljubi, ali kada upoznaju pravu ženu, nema im spasa. Oni žele damu koja je samouverena, a nije naporna, seksi, ali nije promiskuitetna, nežna, ali nije preterano emotivna i ima svoj život, karijeru, hobije, interese i snove.

Vodolija

Muškarac u znaku vodolije će se zaljubiti u damu koja je potpuno nezavisna i radi ono što ona želi. Nije joj stalo šta drugi misle i uvek će se držati svog fazona. To je baš ono što će izludeti muškarce u ovom znaku.

Riba

Muškarci ovog znaka se često zaljubljuju i odljubljuju, ali potpuno će ih osvojiti dama koja je nežna, velikodušna, pažljiva i tolerantna. Naravno, mora da bude i ljubitelj umetnosti, da voli ljude i životinje i da ima svest o okolini i prirodi.

 

Izvor: yourtango.com
Foto: Twitter/Prijedor24h

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije - Žurka
02:30  Posle ručka