Izvor:
28.03.2017 u 21:34
0

KINESKI NEDELJNI HOROSKOP ZA OPTIMIZAM I VETAR LJUBAVI: Evo kakva nas sudbina očekuje u nedelji otvorenog srca!

Nedelja u kojoj ćete se menjati zbog ljubavi, smejati i kada ste tužni i ostvariti najveće planove! Kakvu sudbinu vašem znaku predviđa kineski horoskop?

PACOV

Samopozdanje koje osećate ove nedelje pomaže u donošenju ključnih odluka. Nećete morati da pravite kompromise da bi sve održali u skladnom miru. Sredinom nedelje se fokusirajte na sebe, svoje želje, planove i ciljeve i njih stavite u prvi plan. Ako vam bilo ko zameri na tome, ne obraćajte pažnju. Krajnje je vrema da ugodite sebi. Nemojte zanemariti obaveze kod kuće za vikend. Popravite šta ima da se popravi. Sređivanje će vam doneti osećaj smirenosti i zadovoljstva.

BIVO

Vaša strastvena priroda učiniće da početkom nedelje budete veoma aktivni. Vaš optimizam biće posebno izražen. U četvrtak imate priliku da se nađete na usluzi nekome kome je vaša pomoć zaista potrebna i ko je manje sposoban od vas. Pazite da ne postanete veliki sanjar pre nego što obavite sve što imate. Za vikend ćete biti izazvani, pa biste mogli reći više nego što treba. Vodite računa. Opustite se i uživajte. Prihvatite savet dobrog prijatelja.

TIGAR

Ova nedelja vam donosi hrabrost i motivaciju. Ako ste u vezi, moraćete da joj posvetite više svog vremena i pažnje. Vi imate dobru ideju vezanu za ono što želite da uradite i način na koji želite. Govorite o tome otvoreno, iz srca. Vikend vam donosi komplikacije. Vaša tajna bi mogla biti otkrivena, što će vas dovesti u neprijatan položaj i vaš ponos bi mogao biti ugrožen. Žrtvovanje zarad drugih je pravo rešenje za vaš problem. Dajte sve od sebe bez ograničenja i ne očekujte ništa za uzvrat.

ZEC

Ovog vikenda vaš entuzijazam će biti na vrhuncu. Bićete duhoviti, šarmantni i visoko i duhovno ispunjeni. Ali zbog svega toga nećete moći da se uklopite sa okolinom, jer će retko ko moći da vas isprati. U četvrtak bi vam se sva snaga i pozitivitizam mogli okrenuti na lošu stranu, jer ćete previše toga preuzeti na sebe.

ZMAJ

U ljubavi ste stabilni i pouzdani. Međutim, vaš partner bi mogao da se uplaši ukoliko postanete previše posesivni. Opustite se malo i nemojte previše insistirati na bilo čemu. Ne možete nikoga naterati da vas gleda drugačije nego kako on to hoće i može. Prihvatite ljude onakve kakvi su. Ako budete nežni i popustljivi, to će vam doneti dodatno dobro. Nedelja je povoljna za grupne projekte. Vikend posvetite sebi i relaksirajte se.

ZMIJA

Ove nedelje izdvojićete se iz gomile. Bićete primećeni i popularni. Imajte samopouzdanja kada pokazujete vaše veštine i odluke koje donosite. Neka vaš mozak bude uključen. Budite dobro skoncentri i sve što počente, završite. U sredu ćete imati mogućnost da sklopite partnerstvo sa nekim ko bi vam mogao biti značajan. Za vikend ćete biti kao leptir. Imaćete puno događaja i zanimljivosti u rasporedu i lepršaćete. Pokušajte da ostanete prizemljeni u svemu tome.

KONJ

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, pa to isto očekujete i od svojih prijatelja i porodice. Ove nedelje bićete zauzeti projektima vezanim za vaš dom. Renoviranje, veliko spremanje ili sortiranje starih stvari je nešto što vas već dugo opterećuje i čeka. Sada je vreme da rešite to. Sve što budete planirali uspećete da obavite ako sa članovima porodice uspete da uspostavite stabilan odnos, a to ćete upravo postići mirnim i iskrenim razgovorom. Za vikend ćete biti u centru pažnje. Vaš šarm, pozivitan duh i entuzijazam, neće nikoga ostaviti ravnodušnim

KOZA

Ove nedelje imećete toliko posla da ćete morati da potražite pomoć. Nemojte se ustručavati i osećati loše, važno je samo da se posao uradi kako treba. Četvrtak će doneti povećanje tenzije na poslu i kod kuće. Vikend donosi veliku promenu intersovanja. Fokus će vam se promeniti sa do tada trenutnog interesovanja na nešto sasvim drugo. Druženje koje vas očekuje za vikend sa porodicom i prijateljima doneće dugo željeni odmor i zabavu.

MAJMUN

Ove nedelje bitmo je da se oslonite na bliski krug prijatelja. Promena koja dolazi u četvrtak će uticati na vas prilično neprijatno i osetićete se izgubljeno.

PETAO

Varnice su u vazduhu ove nedelje. Želja da kontrolišete kako će ljudi da reaguju će možda biti uzrok problema. Potrudite se da saslušate vašu voljenu osobu. To će vam pomoći da se malo smire strasti. Vredan ste radnik i nemojte dopustiti da vam razočarenje uspori napredak. Pozitivno razmišljanje će vam pomoći u tome. Krajem nedelje, neko blizak neće reći ono što mu je na umu. Nemojte se svađati i vređati, već razmislite o onome što vam se kaže. Fokusirajte se na porodične obaveze ovog vikenda.

PAS

Imate neodoljivu harizmu ove nedelje. Pristupačni i očaravajući, strast koju osećate prema nečemu ćete lako podeliti sa ostalima. Sredina nedelje je pravo vreme za romantiku. Budite vi ti koji će napraviti prvi korak. Podelite svoje brige sa dobrim prijateljem. Vaša sposobnost kreativne vizuelizacije kada pravite planove je izuzetno jaka. Sve što jasno vidite u svom umu možete pretvoriti u stvarnost. Poslove koje ćete obavljati kod kuće u nedelju će vam doneti pravo zadovoljstvo.

SVINJA

Ove nedelje vaš optimizam neće imati granice. Pozovite prijatelje koje ste zapostavili i oragnizujte neko druženje ove nedelje. Možda će vam biti teško da se fokusirate na posao. Odlaganja će vam biti izgovor da malo pobegnete od obaveza. Dobre smišljene planove može vam blokirati osoba jake volje. Budite strpljivi jer vam ljutnja i rasprava neće pomoći. Zabava tek počinje. Za vikend se opustite. Muzika, smeh, druženje, dobra hrana, sve to može biti izvor dobrih uspomena.

lovesensa.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter