Izvor:
29.03.2017 u 20:04
0

NJIHOV RASKID JE PRAVI HOROR: Ovi horoskopski parovi okončavaju vezu na najgori mogući način!

Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

Neki ljudi potpuno izbrišu partnera iz svog života, drugi prekidaju glasnim svađama, nasilnim emocijama i sa mnogo gorčine. Postoje i pojednici koji zrelim razgovorom mirno raskinu i uspevaju da zadrže prijateljske odnose sa bivšim partnerom. Drugim rečima, raskidi se mogu podeliti na dobre i loše.

Zodijak ovaj put analizira horoskopske parove koji na najgori mogući način prekidaju svoje veze.

Ovan i Bik

Ovi horoskopski znaci su od samog početka loša kombinacija i samim tim loš raskid je gotovo neizbežan. Ovan obično završava vezu tako što mu postaje dosadno i želi promenu. Ali, kod Bika su stvari malo drugačije. Biku je potrebno vreme da pusti voljenu osobu i neće je ostaviti bez velike muke. S obzirom da su Bikovi tvrdoglavi i da Ovnovi ne odstupaju od svog položaja kada uđu u sukob, ovaj astro par nije u stanju da pronađe zajednički jezik.

Ovnovi su poznati po lošem temperamentu i izlivima besa. Oni uživaju u drami i energiji proizvedenoj u žestokoj svađi sa Bikom. Velike su šanse da će Ovan poželeti da se skrasi sa svojim partnerom Bikom nakon nekog vremena, ali ako čekaju predugo, Bikovi neće želeti da se vrate.

Lav i Škorpija

Raskid između Lava i Škorpije lako može da se pretvori u borbu između dva ega. Oboje su vrlo strastveni, tako da će kraj odnosa biti veoma intenzivan i bolan. Članovi oba znaka žele da kontrolišu i vrlo su egocentrični. Škorpija može pokušati da suzbije emocije, ali pre ili kasnije te emocije će eksplodirati i uništiti Lava.

Kada je ranjena Škorpija, ona napada na različite načine koji uključuju uvredu i osvetu. Iako su Lavovi moćni, oni imaju osetljivu stranu i veruju da je raskid sasvim prirodna stvar.

Blizanac i Strelac

Razdor između ova dva lika ne bi bio potpun bez rata rečima. Oboje imaju problema sa vezivanjem i žele da budu slobodni. Blizanac i Strelac imaju mnogo toga zajedničkog, jer žele da razgovaraju, probaju nove stvari, nova prijateljstva i žele da izraze svoje ideje. Ali kada stvari krenu naopako žele da pobegnu što je pre moguće.

Blizanci i Strelčevi obično biraju da ignorišu problem i najlakše im je da raskinu preko instant poruke, e-mail-a i telefona. S obzirom da se komunikacija odvija preko nekog tehnološkog uređaja, oni će slobodno reći sve što im pada na pamet i mnogo uvredljivih stvari. Oba horoskopska znaka "seku" rečima, tako da je njihov raskid bolan, brutalan i okrutan.

Vaga i Jarac

Jarčevi su veoma posvećeni u vezi i njima je teško da prekinu, dok će Vaga lako okrenuti novi list. To stvara problematičnu dinamiku između dva znaka. Jarac ne može da shvati kako Vaga tako lako može da zaboraviti sve lepe stvari iz njihove veze. Vaga ne žele sukob, ali ako nema izbora napada svom snagom.

Jarac samo želi da ispravi nesporazume koji su se desili u odnosu i spremni su da učine sve što mogu da spase vezu. Kada Jarac primeti da Vaga odustaje, on će pokušati na sve moguće načine da održi vezu i zadrži Vagu. Vaga to neće moći da podnese i tražiće da se oslobodi od njegovih "kandži" na svaki mogući način.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Shutterstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter