Izvor:
31.03.2017 u 03:50
0

BAHATA ASTROLOGIJA: Ovo su najveći rasipnici horoskopa!

Ako se pitate kako je to moguće da vam cela plata ode za tri dana, slobodno okrivite horoskop.

Ovo su najveći rasipnici Zodijaka:

Ovan

Ovan brzo troši novac, u novčaniku ovog znaka se jednostavno ništa ne zadržava. Iako je srčan, ambiciozan i vredan, materijalno mu nije toliko važno. Novac je za Ovna sredstvo, a ne cilj. Ne ume da štedi, ali je svestan svojih mana.

Lav

Lavovima nikad nije dosta novca, a kad ga imaju troše bez mere. Ako nemaju, nerviraju se jer svoju vrednost mere u odnosu na materijalno stanje, što baš i nije logično. Oni se osećaju sigurno kad je u toj oblasti sve u redu, teško da će ih porodični život usrećiti kao novac koji mogu sami da zarade. Lav voli da ima, ali ne zna da štedi, široke je ruke. Treba da prestane da pomaže drugima po svaku cenu, nego treba da gleda sebe i svoju porodicu.

Vaga

Vage dobro balansiraju između zarađenog i potrošenog novca. Ne vole da se nađu u stresnoj situaciji da nemaju za nešto što im je neophodno. Društveno su odgovorne. Mana im je što previše vole da pomažu drugima pa, kad imaju, stalno pozajmljuju novac. U svemu treba imati meru.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter