Izvor:
31.03.2017 u 12:27
0

HOROSKOP ZA 31. MART: Pred vama je veoma povoljan i plodonosan dan!

Ovan (21. mart – 20. april)

Posao: Trebalo bi malo više da se aktivirate kada je posao u pitanju, pogotovo ako ste u potrazi za novim ili boljim radnim mestom. Iskoristite svaku priliku da naučite nešto novo što Vam može biti veoma korisno u napredovanju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu malo opušteniji i spontaniji, pogotovo u društvu osobe koja im se dopada. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji i ravnoteži u vezi.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.

Bik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko Vam se obaveze i poslovi gomilaju i ne možete da postignete sve na vreme – iskoristite priliku da odložite neke obaveze, pomerite rokove za nešto što nije hitno ili potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenja.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje nekih dugoročnijih planova sa voljenom osobom, pogotovo ako ste duže zajedno. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da polažu previše nade u neko nedavno poznanstvo.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nervoze ili stresa.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako Vam se ne čini da je tako, ali pred Vama je sve više izbora i prilika koje bi trebalo da iskoristite što pre. Trebalo bi da pogledate širu sliku prilika koje su pred Vama kako biste lakše odlučili “kojim putem” da nastavite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli upoznati zanimljivu osobu u nekom novom društvu preko starih prijatelja ili posla. Ako ste u vezi – nemojte biti strogi i nepoverljivi prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu i unosite više vitamina.

Rak (21. jun – 22. jul)

Posao: Osim veština i znanja u poslovnom svetu je potrebno da imate i osećaj za vreme i mesto kako biste na najbolji način iskoristili prilike koje Vam se pojavljuju, a doslednost i istrajnost su ključni za uspeh.

Ljubav: Pokušajte da kroz opušteniju komunikaciju bolje upoznate osobu za koju ste se zainteresovali. Ako ste u vezi – nemojte “od muve praviti slona” i preuveličavati neke probleme koji će se rešiti sami od sebe.

Zdravlje: Moguća alergijska reakcija.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vreme je da se prepustite planiranju na duže staze, pogotovo ako želite da unapredite svoju karijeru i konačno zabeležite rezultate kojima težite i koje priželjkujete već duže vreme.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte ni pokušavati da “sedite na dve stolice” jer će to biti pogubno po Vas i odnos sa osobom za koju ste zaista zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da priprede neko iznenađenje voljenoj osobi jer sreću čine sitnice svakog dana.

Zdravlje: Pad energije verovatno je posledica hroničnog umora.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Sami ste odgovorni za svoju karijeru i napredak u poslu. Pokušajte da se više aktivirate i da pravite neke značajnije pomake koji će Vam doneti nova iskustva, nova znanja i veštine koje će Vam biti od koristi.

Ljubav: Razmislite da li je osoba za koju ste zainteresovani zaista vredna tolike pažnje koju joj pružate i da li je poznajete dovoljno da biste se toliko posvetili i nadali nečemu. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Iscrpljenost može biti znak prolećnog umora koji je stigao i Vas.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imajte više samopouzdanja i vere u svoje veštine, a pre svega – budite spremni i na neke iznenadne dobre prilike o kojima vredi razmisliti. Verujte da se i Vama mogu desiti lepe stvari na poslovnom planu!

Ljubav: Ako želite da upoznate neku zanimljivu osobu možda bi trebalo da promenite uobičajen krug ljudi sa kojima se družite ili da barem taj krug proširite. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da češće iniciraju neke zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Bol u ležima i vratu mogao bi da se sanira adekvatnim vežbama.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Morate biti spremni da preuzmete odgovornost za svoje poslove i svoje obaveze jer je upravo to odlika profesionalca, a to je slika koju (sigurno) želite da ostavite svojim poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da izbegavaju situacije koje bi mogle da eskaliraju u nepotrebnu i neosnovanu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od ideje da i za Vas postoji neko ko je savršen.

Zdravlje: Obratite više pažnje na svoje zdravlje.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte brinuti ukoliko imate osećaj da Vam poslovi i prilike samo izmiču i nemojte prestati da se trudite i napredujete. Možda niste dorasli tim poslovnim prilikama ili jednostavno sada nije najbolje vreme za njihovu realizaciju.

Ljubav: Trebalo bi češće da potrebe voljene osobe stavite ispred svojih. Ako ste slobodni – moguće je neko novo poznanstvo na putovanju ili u nekom poslovnom okruženju u kom se prvi put nalazite.

Zdravlje: Nemojte zanemarivati zdravstvene tegobe koje osećate.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Moguće je da ste s razlogom nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom u kojoj se nalazite, ali to nije razlog za pomirenje sa tim, već povod da još napornije radite jer ste na pravom putu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se otvore ukoliko žele dublju povezanost sa osobom za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – organizujte neko romantično veče ili zajedničku aktivnost koja će malo osvežiti vašu zajedničku svakodnevicu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte sada da odustajete, čak iako Vam se čini da više uopšte nema izgleda da ćete uspeti u tome što ste naumili. Verujte da se i Vama mogu desiti čuda i da i za Vas postoji neko lepo iznenađenje na poslovnom planu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi više da uživaju u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – iskoristite svaku priliku koju imate da osvojite osovu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako želite napredak i uspeh u karijeri nije dovoljno samo da mislite o novim prilikama i da želite neke promene – morate malo više raditi na tome i žrtvovati više svog (slobodnog) vremena u toku dana.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da nauče da uživaju u svom statusu. Ako ste u vezi – pokušajte da popravite odnos i unesete više harmonije u vezu u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i sve će biti u redu.

Izvor: Edukacija.rs
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter