Izvor:
02.04.2017 u 21:29
0

PROLEĆE PROLAZI U ZNAKU OVNA: Evo koji znak čeka bogatstvo!

Horoskopski i kalendarski izlazimo iz razdoblja vladavine Riba i ulazimo u razdoblje Ovna, a buđenje života tokom proleća donosi i nove mogućnosti za mnoge znakove Zodijaka.

Ovnovi će se tokom svoje vladavine lako izvlačiti iz svake nevolje, hrabro se suočavati s izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe. Život pun avantura i novih iskustava učiniće Ovnovima ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će im omogućiti da privuku naklonost drugih.

U godini ste kad bi neke osobe mogle da vam postanu bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni te ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svojoj blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnije razdoblje u ovoj godini za Ovnove biće krajem trećeg meseca kad biste mogli snažno i strastveno da se zaljubite, ostvarite finansijske dobitke, uživati u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana. Odlično razdoblje ih očekuje i od 28. 4. 2017. do 6. 6. 2017., kad je Venera u znaku Ovna i osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kom će oni naplatiti svoje znanje i poslovne veštine.

Iako je razdoblje Riba završeno, one do kraja ove godine mogu da očekuju pozitivne promene na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje saveznik Riba. U drugoj polovini godine Ribe će se osloboditi nekih tereta, napokon će disati punim plućima i shvatiti da su nadomak ostvarenja jednog sna. Krenu li putem ličnog razvoja, njihov život će se neverovatno transformisati.

24sata.hr
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter