Izvor:
08.04.2017 u 19:28
0

ŠTA ĆE VAM REĆI POSLE SEKSA? Riba će vas pitati za ime, Ovan će hteti još jednom a Škorpija…

Zvezde utiču na razne aspekte u životu, pa tako horoskopski znak govori i koliko je ko uspešan u zavođenju, ali i šta je vašem partneru prva misao nakon seksa.

Evo kakvim se pristupom služe znaci Zodijaka.

Ovan
Trudi se da bude zanimljiv, pa će vas verovatno startovati nekom replikom iz filma, recimo onom čuvenom „zovem se Bond, Džejms Bond“.

Bik
Pokušaće da vas namami u okrilje svog doma, pa će verovatno reći da kod kuće ima flašu ohlađenog šampanjca, a čuo je da se može pokvariti ako stoji predugo.

Blizanci
U stilu nekakvog naučnika, probaće da vas zadivi svojom domišljatošću u stilu „zašto ne bismo izmerili koeficijent statične napetosti između nas dvoje?“.

Rak
Emotivni Rak približiće vam se nekim intimnim komentarom, recimo, „osećam da si sjajna ljubavnica i to me pomalo plaši“.

Lav
Uvek samouveren Lav krenuće u napad humorom, pa će vam verovatno reći „veruješ li u ljubav na prvi pogled ili da te pogledam ponovo?“.

Devica
Pripadnici ovog znaka trudiće se da deluju iskreno, pa će vas ubeđivati da ste toliko lepi da vam šminka uopšte ne treba i da je vaša prirodna lepo savršena.

Vaga
Poetične Vage prići će vam uz stihove i najverovatnije vaše lepo lice uporediti sa jutarnjim suncem čiji sjaj ne može da ga zaseni.

Škorpija
Majstori zavođenja žive za ovakve trenutke, pa od njih očekujte sve, čak i nešto ovako – nakon godina terapije i testiranja pokušavam da shvatim jesam li alergičan na seks ili ne.

Strelac
Dvosmisleni Strelci uvereni su da svako razume njihov smisao za humor, te se nemojte iznenaditi ako vam na prvu loptu kažu koji broj cipela nose.

Jarac
Često drski i na prvi pogled odbojni, Jarčevi vam bez problema mogu prići uz reči „zdravo, zarađujem više nego što ti možeš potrošiti“.

Vodolija
Vodolije često deluju kao da žive u oblacima, pa će vam najčešće prići uz komentar da ih fascinirate više nego Higsov bozon.

Ribe
Nesvakidašnjim Ribama ništa nije strano. Ako vas ovaj sanjar izabere za potencijalnu metu, sigurno će vam reći nešto poput „imaš guzu velike umetnice“.

A evo šta da očekujete nakon seksa i šta će vam partner najverovatnije reći.

Ovan
Hoćemo li opet?

Bik
Pica ili kineska hrana?

Blizanci
Pričekaj samo malo da promenim status na „Fejsu“.

Rak
Planiraš dve ili tri deveruše?

Lav
Koliko sam bio odličan?

Devica
Ne kaže ništa, samo stavi recku na listu stvari koje je planirao.

Vaga
Je l’ ti se svidelo ovo, meni se svidelo ako jeste i tebi, je l’ ti se svidelo?

Škorpija
Da te odvežem ili ćemo još jednom?

Strelac
Ne zovi me, ja ću nazvati tebe. Al stvarno.

Jarac
Imaš li vizit-kartu?

Vodolija
Hoćemo li još jednom, ali ovaj put bez odeće?

Ribe
Šta si ono rekla kako se zoveš?

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter