Izvor:
09.04.2017 u 12:51
0

NEDELJNI HOROSKOP: Ovi znakovi će imati najlepšu sedmicu ikad! (foto)

Ušli smo u interesantnu i prema prognozama astrologa, vrlo burnu nedelju kada su neki horoskopski znaci u pitanju.

Tri znaka imaće puno razloga za osmeh i zadovoljstvo a to su Ovan, Škorpija i Vodolija

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku pucaće od energije i dosta će motivisati ljude oko sebe da i oni iznad glava imaju oreol pobednika. Oni koji nisu u vezama imaće druge načine da upotpune dan i to će im jako odgovarati, dok će osobe koje imaju partnera od njega dobiti lepo iznenađenje.

Škorpija

Škorpije će blistati od ljubavi koju će i davati i dobijati. Neke osobe iz ovog znaka dobiće vrlo primamljive poslovne ponude koje ne bi smele da propuste. I da – konačno će se naspavati.

Vodolija

Oni koji su imali poteškoća u komunikaciji sa bližnjima, ove nedelje razrešiće ih. Poboljšaće se i ljubavni život Vodolija, a neke će imati lep i neočekivan novčani priliv. Vodolijama se za ovu nedelju savetuje da budu vrlo strpljivi, jer će „sve doći vrlo brzo na svoje“.

U odnosu na Ovna, Škorpiju i Vodoliju, ova nedelja neće doneti puno razloga za osmeh Blizancima i Rakovima.

Blizanci će se dosta otuđiti i guraće nedelju kao samotnjaci, dok će neki Rakovi biti mrgudi i retko ko će uspeti svojim humorom da ih oraspoloži.

Krstarica
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter