Izvor:
09.04.2017 u 15:14
0

POROČAN ZODIJAK: Ovo su loše navike horoskopskih znakova! (foto)

Proverite da li vaš znak spada u "rizičnu grupu".

Ukoliko ste rođeni u sledećim znacima, velike su verovatnoće da ćete imati problema sa nekim oblikom zavisnosti.

Blizanci – društvene mreže

Fejsbuk, Instagram i Tviter su pravi magnet za Blizance koji ne mogu da provedu ni dan bez pregledanja vesti, objavljivanja fotki i novih tračeva.

Lav – kockanje

Lavovi su veliki rasipnici i materijalisti. Ukoliko postoji prilika da osvoje još novca, pa makar i kockom, sigurno je neće propustiti.

Škorpija – seks

Kao znak koji je strastven i voli seks, nije čudno što je ova zavisnost baš njihova. Škorpije vole da upražnjavaju seks, bilo sa pravom osobom ili preko interneta, koji se naziva "sajber-seks". Škorpijama je bitno da budu zadovoljene u tom smislu, ma kako god došle do tog zadovoljstva.

Ribe – alkohol

Emotivne i pasivne Ribe utehu pronalaze često u alkoholu koji im leči tugu i čini da zaborave na probleme.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter