Izvor:
10.04.2017 u 23:04
0

RUŽIČASTI MESEC DONOSI SREĆU ZA ŽENSKA SRCA: Evo kakvu sudbinu kroji pun Mesec 11. aprila!

Retrogradne planete su obeležile april 2017. godine kao mesec koji na svakom koraku zadaje nove prepreke, ali ulazak punog Meseca u znak Vage 11. aprila 2017. godine donosi mističnu energiju koja pokazuje pravi put ka ispunjenju životnih ambicija i skrivenih želja, piše Lovesensa.

Ovaj pun Mesec naziva se još i ružičasti Mesec jer donosi pravu energiju proleća i podseća nas na snagu i moć koju nosimo u sebi. Ali, ne treba zaboraviti da je ovaj Mesec nosilac ženske sreće i dobre karme, pa će dame ubrati zaslužene plodove svog truda.

Pun Mesec u Vagi pojačava intuiciju, mnoge dame će uspeti da kanališu svoj energetski tok u pravom smeru. Možda ste na putu uspeha doživeli poraz, ali ne zaboravite da nije svaki dan svetao i sunčan. Međutim, ako svakog dana napravite jedan korak ka cilju, vaše pobede će početi da se ređaju u nizu.

Magija "ružičastog" Meseca zahteva da se posvetite sebi, osetite tišinu i zahvalite svom telu i srcu na svakom dobrom potezu u prethodnu periodu. Častite svoje telo odmorom, poklonite duhu mir meditacijom i emocije dovedite u sklad podsećanjem koliko ste uspeha i truda u svoj život uložili. Vreme je da se odmorite od planiranja budućnosti, već se posvetite sebi i izgovorite: "Zahvalna sam i posvećena svakom trenutku koji mi je poklonjen."

Kada pun Mesec pokaže svoj pravi sjaj treba da se setimo izreke "Kako seješ tako ćeš i da žanješ". Zato uspeh i nagrade sleduju onima koji su postavili dobre temelje na putu ka ostvarenju planova, pa će se sav trud isplatiti, naročito damama.

Iako na poslovnom planu možemo da očekujemo napredak, punom Mesecu u Vagi sukobljava se agresivni Ovan koji vlada ovim periodom, pa će međuljudski odnosi biti napeti. Ipak, Mesecu u Vagi pridružuje se srećni Jupiter zato će sve nesuglasice biti rešene ako smo dovoljno mudri da ostvarimo kompromis. Pod uticajem ružičastog Meseca veliku ulogu imaće članove neše porodice i prijatelji, a mnogi će vas iznenaditi pružanjem podrške umesto otpora.

U tajnama ljubavi rođenima u znaku Ovna predviđen je turbulentan period, a samo odvažni Ovnovi koji otvore srce pronalaze put do srodne duše. Pun Mesec zahteva oslobađanje emocija, zato će mnogim znakovima biti lakše da pokažu partneru koliko ga vole, ali i da razgovaraju o problemima i planovima za zajedničku budućnost.

Dok će mnogi znakovi maštati o ljubavi, Devica će graditi svoje samopuzdanje i samo će na taj način uspeti da poveća svoje prihode, jer napredak u poslu zavisi od napretka našeg uma. Pun Mesec u znaku Vage zahteva da čvrsto stojite na zemlji i razdvojite fantazije od potreba realnosti, što će najteže poći za rukom Vodolijama koje tragaju za novom avanturom.

Pun Mesec donosi darove, pa ne propustite priliku da uzmete ono što vam Univerzum šalje. Ipak, nemojte da se preopteretite već sačekajte prijatno iznenađenje i proslavite zasluženi uspeh.

Izvor: Lovesensa
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter