Izvor:
27.05.2016 u 22:47
0

JEDNOSTAVNO FANTASTIČAN: Ovo je jedini znak zodijaka koji SVI VOLE

Svaki horoskopski znak ima svojih vrlina ili mana. Iako se u životu srećemo sa ljudima koji su nam manje ili više dragi, astrolozi otkrivaju da je jedini znak, rođen pod srećnom zvezdom, najduhovitiji i najplemenitiji, znak koji svi vole, zapravo Blizanac.

Za ovaj vazdušni znak mnogi govore da je dvoličan, ali zbog većeg broja svojih vrlina ipak je nezamenljiv u društvu. Blizanci su znak koji voli društvo i dobru zabavu. S obzirom da uvek ima osećaj da mu nedostaje jedna strana ličnosti, nju najčešće popunjava sa društvom. Svestrani su, radoznali, sposobni i inteligentni, pa ih zato često mesto ne drži i stalno su u nekom pokretu.

Blizanci imaju dve ličnosti – zamišljenu i dosadnu i onu duhovitu. Upravo ga ta duhovita strana čini interesantnim i poželjnim znakom Zodijaka. Međutim, ne vole da pokazuju osećanja, pa čak i kada naiđu na osobu koja im je „ukrala“ srce. Pored toga, znaju kako da zavode, a vole i da flertuju sa svima. Oni prave prvi korak, a na vama je da samo date neki spontani znak. Šarmom će vas opčiniti, a zatim će samo nastaviti dalje.

Druga strana ličnosti Blizanaca je duhovita, a pored toga i komunikativna i vrlo društvena – uvek spremna za zabavu. Veliki su optimisti, pa tako i u najtežim i najemotivnijim situacijama mogu sve da preokrenu na humor i zabavu, kako bi oraspoložili i sebe i ostale. Ne vole da daju prazna obećanja i skoro nikada ne obećavaju nešto ako nisu sigurni 100% da će to i ispuniti. Poslove rade pedantno i temeljno, uvek do kraja, a mogu raditi i nekoliko poslova u isto vreme.

Zbog toga što vole zabavu, uvek će pokušavati da vas nasmeju, a ponekad umeju i da preteraju i kažu nešto što ne bi trebalo, samo da bi bili interesantniji i da bi se isticali od svih ostalih, a upravo zbog toga su i omiljeni.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter