Izvor:
14.04.2017 u 18:06
0

ASTRO VEZE: Ovih pet brutalnih istina morate da znate pre veze sa ovim znakom!

Ukoliko ste u vezi sa bikom, predstavljamo vam pet brutalnih istina koje bi trebalo da znate pre nego što se ludo zaljubite u njih.

Ukoliko već imate nekog Bika pored sebe, prepoznaćete ga u ovim stavkama.

1. Oni ne prekidaju nijednu raspravu dok god ne dokažu poentu iste

Sa njima možete da raspravljate o različitim temama. Ukoliko želite sa njima da podelite sladoled i vi volite vanilu a oni čokoladu, biće jako teško da se dogovorite oko toga koji ćete sladoled uzeti. Oni će vas ubeđivati, davati vam argument zbog čega je sladoled od čokolade toliko bolji. Njihova tvrdoglavost međutim, nekada kada je rasprava o banalnim stvarima, može biti jako simpatična.

2. Lako postaju ljubomorni

Bikovi uvek sumnjaju u to da li će možda njihov partner naći nekog boljeg od njih. Ukoliko ste u vezi sa Bikom, potrudite se da ga upoznate sa svim svojim prijateljima kako ne bi bilo nepotrebne ljubomore u vezi. Na taj način Bikovi postaju sigurniji i manje su posesivni i ljubomorni.

3. Nerviraju se retko, ali kada se iznerviraju…

Iako je strpljenje sinonim za ovaj horoskopski znak, u situacijama koje su nepodnošljive oni budu jako ljuti, i iz jedne krajnosti idu u drugu. Naravno, sve argumente njihove ljutnje i izlože.

4. Oni su nezavisni

Oni vole da sve rade sami po sopstvenom rasporedu i po sopstvenim pravilima. Ne zavise od nikog, ali ukoliko želite da zavisite od njih, oni će vas rado prihvatiti, ali samo ukoliko su u vas stekli poverenje. Ponekad su i spontani, što može biti jako simpatično, npr. od njih možete očekivati poklon bez ikakvog povoda.

5. Uprkos svemu navedenom, Bikovi su osobe od poverenja

Najbitniji aspekt u svakoj vezi za njih je poverenje. Ukoliko se odluči da vam veruje to znači da ste ostavili jak utisak na Bika i da ste to poverenje zaslužili. Međutim, ukoliko izdate njihovo poverenje, budite srećni ukoliko vas nekad samo pogledaju. Oni opraštaju, ali da li zaboravljaju? Nikada.

bulevarb92
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter