Izvor:
24.04.2017 u 23:33
0

KAKO BISTE SE SNAŠLI U „PAROVIMA“: Horoskop otkriva da li biste bili dobar rijaliti igrač!

Već deciju celu na našim prostorima, kada su TV emisije u pitanju, suvereno vladaju rijaliti šou formati. Mnogo različitih verzija te vrste programa je bilo prisutno, a jedno im je zajedničko – gomila različitih ljudi, različitih godina, znanja, obrazovanja, staleža, na jednom mestu! Bilo da se nalaze u luksuznoj vili, štali ili na pustom ostrvu, jedno je sigurno, biće im potrebno mnogo veština, ali i ljudskih osobina da sve to "pregrme".

Činjenica je da u zatvorenom prostoru sa nepoznatim ljudima, sasvim sigurno iz svakog čoveka na površinu izlazi sve ono najgore, ali ako je ideja, osim toga da sam šou program neko izdrži do samog kraja, da se zapravo istakne među svim tim ljudima, onda će mu biti potrebno pregršt različitih osobina.

I kada se gleda empirijski, 99.9% učesnika takvih programa je posle istih negde nestalo, jednostavno je zaboravljeno. Oni retki pojedinci, koji nisu, maksimalno su se istakli po nekim svojim osobinama. Da li su to možda i loše osobine – moguće, ali jedno je sigurno, bili su upečatljivi i posebni. Kako biste se Vi snašli u jednom rijaliti šou programu, pokazuje sledeća analiza. Ako ste razmišljali da se nađete kao jedan od učesnika ovakvog programa, evo kako biste mogli da se snađete.

Ovan

Ovan bi mogao da se ispostavi kao previše statičan za tako dinamičnu sredinu koja se stalno menja. Mogao bi ostati upamćen po dobrom ponašanju, vladanju, uzdržanosti i pravičnosti. Međutim, njemu lično sigurno neće prijati boravak na zatvorenom, zbog čega ne bi adekvatno prikazao svoj šarm i duhovitost.

Bik

Biku bi trebalo mnogo različitih motiva da se upošte odluči da se nađe na takvom mestu. Kada bi se i odlučio, shvatio bi to kao krajnje običan poslovni angažman, za koji je plaćen. Učestvovao bi u svim igrama, i trudio se da se zabavi, kako bi mu vreme brzo prošlo. Mogao bi i da bude sam protiv svih.

Blizanci

Blizancima bi možda od svih znakova najviše prijalo da se nađu u ovoj vrsti programa, jer su jako fleksibilni. Oni bi animirali sve ostale učesnike i bili bi zaduženi za zabavu. U osnovi, imali bi mogućnost da pridobiju dobar deo publike kojima bi bili simpatični, ali skoro sigurno da ne bi ostali tajno upamćeni.

Rak

Rak treba da uđe u neki reality show program, samo ako želi da završi na antidepresivima. To za ovaj znak nikako nije. Čak iako bi se odlučio na takav korak, on bi bio jedan od onih takmičara koji se odmah zaljube i svoj opstanak u programu grade na nekoj vrsti emotivne veze koja se posle serijala ispostavi kao neodrživa.

Pročitajte još:

Lav

Lav može da savršeno "odradi" neki rijaliti šou, a možda čak da svoju stečenu instant popularnost zadži i nakon završetka serijala. Moguće je i da ponovi ulazak, jer bi gledaocima bio jako zanimljiv. Osim što bi mogao pokazati da je spreman za razne avanture, on može biti upamćen i po svađama za koje je sposoban.

Devica

Devicu ideja o nehigijeni velikog kolektiva definitivno može odvratiti od ideje o učešću u takvom programu. Za njih bi najbolji izbor bio neki luksuzan rijaliti, u kome je sve čisto i krajnje pedantno. Pod tom pretpostavkom Devica bi bila dobar učesnik, pokazala bi šarm, znanje, zanimljivost i zavodljivost.

Vaga

Vaga može da bude jako dobar, a možda čak i najbolji mogući rijaliti takmičar, jer ima sposobnosti da prinudno bude "ljigava" i dobra sa svima. U osnovi Vaga bi se tako-lako, provukla do kraja programa, jer bi izbegla sve moguće nominacije takmičara, ali nakon serijala sa novostečenom popularnošću se ne bi snašla.

Škorpija

Škorpija bi u reality programu mogla da pokaže izuzetno veliku dozu agresije. Čak i one Škorpije sa umerenijm temperamentom, ne bi mogle da se suzdrže, kada bi im neko "stao na žulj". Iako se ne bi najsrećnije predstavile, one bi mogle da ostave snažan utisak na dobar deo publike i steknu velike fanove.

Strelac

Strelac bi se u okviru ovakvog programa ponašao veoma racionalno i trudio se da bude konstruktivan. Svoje snage bi usmerio na to da zabavlja publiku i da donekle bude intrigantan. Sigurno bi bio jedan od glavnih aktera dešavanja u programu, a ne bi mu bilo strano da se svađa sa osobama koje ne simpatiše.

Jarac

Jarac kao veliki tradicionalista u okviru ovog programa bi bio zadužen za "glas morala". Sve svađe, spletke i intrige bi mu bile strane, i verovatno bi drugi učesnici imali njegovu direktnu osudu za sve što se dešava. Naposletku, zbog svog "trtljanja" mogao bi da postane meta napada mnogih drugih takmičara.

Vodolija

Vodolija nikako ne bi trebalo da ulazi u bilo kakvu vrstu rijaliti programa, jer bi isti verovatno sve vreme preplakala. Otuđena od svoje porodice, prijatelja i svakodnevice, bila bi prepuštena sama sebi, a sve i da bude mnogo ljudi u programu, mogla bi da nađe "zajednički jezik" samo sa nekolicinom učesnika.

Ribe

Ribe bi bile u okvru rijalitija zadužene za ljubavne intrige, spletke, ali je veoma moguće i za seks afere. Kao pravi egzbicionisti, ne bi se libili da pokažu sve ono što umeju. Ribama bi rijaliti promenio život iz korena, jer bi posle istog mogli da naiđu na masovnu podršku, ali i masovnu osudu zbog svog ponašanja.

Izvor:vest-online.com
Foto:Twitter/MePinkm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter