Izvor:
26.04.2017 u 23:40
0

BIĆE PARA ZA SVE: Finansijski horoskop za maj će vas oduševiti!

Ovan

Maj 2017. godine je produktivan mesec na profesionalnom polju, zato što je Sunce u kući novca Ovna i u dobrom je odnosu s Plutonom, smeštenim u kući karijere Ovna. Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 3. maja i pravi konjunkciju s Uranom i trigon sa Saturnom. To su aspekti koji vode prema reorganizaciji, modernizaciji ili obnavljanju radnih metoda što se odnosi i na okruženje, kroz prvi deo meseca. U drugom delu meseca i Merkur ulazi u kuću novca Ovna i povećava interes za postizanje veće efikasnosti u radnom okruženju i poboljšanje posla. Ovaj merkurski proces već se odvijao u pozadini i pridaje značaj komunikaciji, sticanju informacija i putovanjima. I saradnja s drugima proći će proces promena.

Bik

Sa Suncem u Biku, prve dve dekade povoljne su za promocije, širenje društvenih krugova, prepoznatljivost i sticanje poštovanja. U prve dve dekade meseca bićete vitalni, dobro ćete se organizovati u poslu, administrativna pitanja rešavaćete s lakoćom i sve to vodi prema uspehu. Imaćete potrebu da budete na vrhu ili da dođete do vrha, naporno ćete raditi i prihvaćati obaveze. Ipak, budite oprezni kada se radi o financijskim pitanjima, neke prilike neće biti profitabilne kako se u početku mogu činiti, zato što Mars ide prema opoziciji sa Saturnom i donosi poteškoće i razne prepreke.

Blizanci

Merkur, vladar Blizanca nastavlja direktnim hodom 3. maja 2017. godine i možete očekivati više pozitivnih rezultata. Iznenađujuć Mars je u Blizancima, pun energije i inicijativan. Mars vam daje hrabrost, odlučnost i natjecateljski duh. Može pokrenuti neke stvari i možda će vam pomoći da razjasnite neka pitanja. Kako god bilo, čini se da ćete se morati boriti za nešto, uložiti više truda i aktivirati se više nego inače. Morate biti strpljivi, stvari će se posložiti kako želite, ali nakon što uložite trud. Budite uporni. Finansijska situacija tokom maja je zadovoljavajuća, ali bi mogli imati veće troškove nego inače.

Rak

Konačno, u maju se stvari vraćaju na svoje mesto. Venera se nalazi u kući karijere Raka (sada u direktnom hodu) i obećava sreću, naklonost nadređenih, uspjeh zahvaljujući vašim talentima, diplomatske odnose ili ugodna i korisna poznanstva, posebno u prvom delu meseca. Merkur se, isto tako, nalazi u kući karijere Raka i nastavlja direktnim hodom, te vam omogućuje napredak. Mogućnost ostvarenja uspeha tokom maja je povećana, ali moraćete uložiti dosta truda. Pripremite se za naporan rad i suzdržite se od spletki iza scene: neprijatelji se mogu pokrenuti. Finansijska situacija je stabilna, posebno u prve dve dekade maja.

Lav

Sunce, vladar Lava, nalazi se u kući karijere Lava. Tokom maja 2017. godine imat ćete mogućnosti za ostvarenjem svojih ciljeva, za jačanjem autoriteta, usponom na hijerarhijskoj lestvici i za isticanjem. Vaš poslovni život će biti osvežen. Uspeh koji ostvarite biće povezan sa naučnim ili kulturološkim okruženjem, obrazovanjem, putovanjima ili s saradnjama sa inostranstvom. Mars će vas pogurati u grupne aktivnosti kroz koje ćete delovati energičnije i najverovatnije biti u ulozi vođe. Neće uvek sve teći glatko, biće prepreka, ali te prepreke ćete premostiti strpljenjem i diplomatskim pristupom. Finansijski ćete se oporaviti i možete očekivati iznenađenja, uglavnom prijatna.

Devica

S Marsom u kući karijere Device, očekujte intenzivnu poslovnu aktivnost, preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Stvari kreću na bolje, posebno kada Merkur, vladar Device, krene direktnim hodom 3. maja. Nije savršeno, ali uz dozu strpljenja i prilagodljivost, na pravom ste putu. Poslovni početak ili kreativan posao, obrazovanje i putovanja (vezano za posao i obrazovanje) donose vam uspeh i zadovoljstvo.

Vaga

Sa Suncem smeštenim u jednoj finansijskoj kući Vage i s punim Mesecom smeštenim u drugoj finansijskoj kući Vage, bit ćete snažno motivisani i usmereni prema finansijskim ciljevima. Profesionalni ciljevi za podlogu imaju materijalne razloge zato što je Mesec vladar kuće karijere Vage. Između ostalog, možda ćete morati ulagati u nekretninu ili u dugoročna dobra. Mars povećava vaš interes za obrazovanje, kulturu, putovanja, internet i saradnju, što je pojačano uticajem punog Meseca i područja u kojem se događa. Saradnja, usluge i poslovi savetovanja proći će kroz transformaciju i ponovnu procenu. Mogli biste se suočiti s konkurencijom, rivalstvom ili su moguće odlaganja, ali sreća je na vašoj strani.

Škorpija

Maj donosi preokret u vašem profesionalnom životu. Nakon što Venera, smeštena u kući posla Škorpije, nastavi direktnim hodom 15. maja, 3. maja je red i na Merkura da krene direktnim hodom, u istoj kući. Stvari se razaznaju i sada ćete tačno znati što morate promeniti, obnoviti ili razmisliti o nečemu. Još uvek će biti poteškoća, sve dok ne dovedete u red poslove. U međuvremenu ćete uspeti ostvariti veću dobit. Tokom maja imaćete puno energije, moći ćete povećati zaradu, ali moguće je da previše trošite ili da donesete nepromišljene odluke. Poslovne saradnje važne su u ovom mesecu.

Strelac

Vladar kuće karijere Strelca nastavlja direktnim hodom početkom maja 2017. godine. Lakše ćete ostvariti svoje profesionalne ciljeve, a imaćete i sreće. Ovo je odličan period za stvaranje, promociju i pokretanje projekata. Prva dekada odlična je za konkurisanje i pokazivanje talenata. Sunce, smešteno u kući posla Strelca, isto tako, osigurava da budete primećeni i da vaše vrednosti budu prepoznate, kao i vaša profesionalnost. Saradnje i partnerstva su važna u maju, ali najviše u drugom delu meseca. Moguća su rivalstva i rasprave.

Jarac

Radićete puno i bićete odlučni kroz ono što radite. Mars, planeta akcije, nalazi se u kući posla i tamo pravi produktivan trigon s Jupiterom, smeštenim u kući karijere Jarca. Bićete puni energije i spremni za preuzimanje inicijative, ostvarićete puno i imati sve što vam treba za napredak, dosezanje ciljeva i uspeha. Moraćete se potruditi i premostiti prepreke. Možda ćete se suočiti s jakim neprijateljima koji će hteti da spreče vaš napredak ili vam okolnosti neće ići na ruku u nekim trenucima. Ali, ne brinite se, biće i trenutaka kada će vam sve ići od ruke. Porodica će vas podržati u materijalnom smislu (ili obrnuto) i možda ćete ulagati u dom (popravci, uređenje i slično).

Vodolija

Značajne su kuće intelekta i komunikacije Vodolije imaćete jasne misli, oštar um, posebno kada Merkur krene direktnim hodom u jednoj od tih kuća. Imaćete brilijantne ideje, sjajan govor i bit ćete uverljivi. Mars vam daje kreativnu energiju i moć izražavanja, što je neprocenjivo kada se radi o promocijama i prezentacijama. Pun Mesec 10. maja 2017. godine donosi značajan događaj u karijeri ili donosi realizaciju planova ili donošenje važne odluke. Povećanje zarade dolazi kroz intelektualne ciljeve, istraživanja, interneta, putovanja, saradnji s inostranstvom i slično.

Ribe

Tokom maja 2017. godine postoji povezanost između karijere i prihoda. Želja da se zaradi više i da se postigne više u profesionalnom životu potiču jedno drugo. Uz snažnu želju koja vas vodi u tom smeru imaćete i podršku porodice. Potrebe porodice zahtevaju energiju i ulaganje dosta truda i istovremeno su izvor problema s kojima ćete se suočiti (popravke, uređenje, izgradnja, selidba, stres povezan s roditeljima, podstanarima ili vlasnicima i slično).

Što god da je pred vama, bićete kreativni i nalazićete sjajna rešenja za finansijske probleme. Tokom maja zanimaće vas intelektualni ciljevi, povezani s proračunima, pregovorima i razmenama, putovanjima i komunikacijom.

Izvor: tarot-horoskop.com
Foto: vestinet.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter