Izvor:
28.04.2017 u 18:20
0

ZVEZDE SU ŠAPNULE: Ova 3 horoskopska znaka će uživati u ljubavi tokom maja!

Da li ste među srećnicima koji će maj pamtiti dugo, dugo…

Astrolozi tvrde da je ovaj mesec idealan za ljubav osoba sa ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Maj je mesec za Ovnove tako da će im apsolutno sve ići od ruke, a posebno ljubavni odnosi. Slobodni pripadnici ovog vatrenog znaka će imati priliku da u izlasku ili na nekom skupu upoznaju osobu koja će im okupirati pažnju sve do leta. Međutim, to nije sve na njihovom ljubavnom planu za mesec maj. Velika je verovatnoća da će im se neka bivša ljubav ponovo vratiti u život i otvoriti. Ako ste u vezi, idući mesec maj biće rezervisan za romantiku. Opustite se – zaslužili ste.

Device

Ljupkim i romantičnim Devicama će maj i celo leto biti deo života koji će jednog dana prepričavati sa osmehom na licu. Zauzeti pripadnici ovog znaka će verovatno dobiti poziv za zajednički život ili možda i prsten, dok će slobodne Device biti toliko neodoljive suprotnom polu da će moći da biraju sa kim će provesti vruće letnje dane. Međutim, zvezde ih upozoravaju da ne preteruju u zavođenju, već da stvarno izaberu osobu koja im odgovara.

Ribe

Divne i nežne Ribe konačno će dočekati svojih pet minuta! Maj je posebno naklonjen slobodnim Ribama, koje su protekle godine imale problema da pronađu savršenog partnera. Idealan period za pronalaženje ljubavi biće ako se Ribe odluče na put, bilo poslovni ili privatni. Zauzeti pripadnici ovog znaka će konačno smiriti strasti u vezi i uživati u pažnji svoje voljene osobe.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter