Izvor:
28.04.2017 u 22:56
0

SEKS PO HORSKOPU: Ovi znakovi se najbolje slažu u krevetu! (foto)

Od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa – vatru, vazduh, vodu i zemlju. Oni su način na koji pojedinac doživljava svet, a ovi elementi itekako određuju i skladnost u seksu. U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani i vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama.

Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to jasno pokazuju. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Kada zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi se okreću novim pustolovinama. Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je uslovljena razumom. Vrlo su znatiželjni. Pripadnici ove grupe znakova nisu previše verni. Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su okupirani emocijama. Da bi osetili seksualne porive, moraju da se osećaju sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju. Vrlo su verni i privrženi.

Zemljane znakove (Bik, Devica, Jarac) karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Kad uspostave blizak odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strasni i otvoreno izražavaju svoje želje. Nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju na prvi korak.

Iako je eksplozivan seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike. Najbolje se slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), kao i vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljani (Bik, Devica, Jarac).

OVAN 21. 3 – 20. 4.

Za Ovnove je seks – lov. Usmereni su na fizičko izražavanje želja i imaju neiscrpnu energiju. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne plaše se da eksperimentišu. U seksu Ovnovi vole da dominiraju, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovoga vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose, ljubljenje po čelu i obrazima.

BIK 21. 4 – 21. 5.

U seksu Bikovi su vrlo zahtevni. Vrlo su privlačni, a u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervisano. Njima je predigra najvažnija, što ponekad može da izluđuje partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja zaista ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od dosadne svakodnevice. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

BLIZANCI 21.5 – 21. 6.

Za Blizance seksualnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri treba da budu vešti pri ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentisanje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će uživati u brzom seksu na zadnjem sedištu automobila, ali i u celovečernjem klasičnom provodu. Što različitije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena.

RAK 22. 6 – 22. 7.

Seksualno druženje s Rakovima je kao lagani ples. Ako pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti neograničen užitak. Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emotivno iskustvo. Kada se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strasne i predane ljubavnike. Intuitivno osećaju šta partner želi i jako se trude da ga usreće. Kod Rakova je izuzetno osetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.

LAV 23. 7 – 23. 8.

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje pruža i veliku zabavu. Pripadnici ovog vatrenog znaka uvek su spremni za akciju i očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole da dominiraju. Uživaju kad se hvali njihovo umeće i daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite da uzbudite Lava, počnite ljubljenjem leđa i nastavite erotskom masažom.

DEVICA 24. 8 – 23. 9.

Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja žele da ispune svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovoga zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da bi dostigli vrhunac. Sramežljivi su i teško pokazuju skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

VAGA 24. 9 – 23.10.

Središte seksualnosti je u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može da bude divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i guze.

ŠKORPIJA 24. 10 – 22. 11.

Znak Škorpije u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su da pruže seksualno zadovoljstvo, ali ida dobijaju nežnost. Škorpije obožavaju da osmišljavaju posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora da bude iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći, jer se nalaze u području seksualnih organa.

STRELAC 23. 11 – 21. 12.

Između vatrenih znakova Strelac je predvodnik kad je reč o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je pre svega dobra zabava i vrlo strasno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim rečima, Strelčevi su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo sramežljivi i ne robuju šablonama. Oni će uvek smišljati nešto novo. Strelca najviše uzbuđuju nežni dodiri po kukovima i butinama.

JARAC 22.12 – 20. 1.

Iako na prvi pogled izgledaju sramežljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i odani ljubavnici Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.

Za njih seks nije samo strast i zabava. On je pre svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom da razmenjuju razmišljanja. Vodolije su radoznali, što ih tera na neprestano eksperimentisanje. Trude se da budu iskreni, a to zahtevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkolenica.

RIBE 20.2 – 20.3.

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu da usreće partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter