Izvor:
11.05.2017 u 14:40
0

CIGANSKI HOROSKOP ZA MAJ: Saznajte kako su se posložile karte ovog meseca! (foto)

Saznajte kako su se posložile ciganske karte za ovaj mesec i šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u narednom periodu, piše mojastrolog.rs.

OVAN

MISAO – VESELJE – PUTOVANJE

Ljubav

Potraga za „onim pravim“ ili „onom pravom“ nikada nije bila lakša nego tokom ovog meseca! Univerzum je izgleda spremio neka lepa iznenađenja slobodnim Ovnovima – dobili ste na poklon dobro raspoloženje, komunikativnost i vedar duh i sada se samo čeka „ljubavna varnica“. Veći broj izlazaka, društvenih dešavanja, zabava – na jednoj od njih možete se jako zainteresovati za osobu koja ili ima kontakte sa inostranstvom, ili je širokog duha i obrazovanja. Stvari će se između vas dvoje brzo zahuktavati – držimo vam palčeve da potraje! Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi – neki od vas će ozbiljno razmišljati o unapređivanju ili uozbiljavanju vašeg odnosa. Moguće je da ćete sa voljenom osobom krenuti da pravite planove o budućnosti. U vašim bračnim zajednicama vladaće uglavnom solidna situacija. Nemojte je kvariti svojim eventualnim razmišljanjem o nekoj priči „sa strane“.

Posao

Nova poslovna partnerstva i saradnje zaokupiće vaša razmišljanja i uglavnom ćete gro svoje inicijative i aktivnosti usmeravati na tu stranu. Povoljni uslovi za sklapanje novih poslovnih ugovora, naročito ako se oni na bilo koji način vezuju za strane firme ili inostranstvo. Karte vam savetuju da ovog meseca u nekim eventualnim napetim situacijama sačuvate hladnu glavu, dobro razmislite i ne odlučujete na prečac, impulsivno. Nekih promena i obrta situacija će biti, ali ovo ne bi trebalo da drastičnije utiče na vas.

Zdravlje

Prva dekada meseca je vreme većeg iscrpljivanja, blagog energetskog pada i moguće smanjenog imuniteta. Ostatak meseca je povoljan u zdravstvenom segmentu. Srčani bolesnici i oni sa promenljivim krvnim pritiskom neka obrate pažnju na poslednju dekadu.

BIK

ISTINA – VENČANJE – SVEŠTENIK

Ljubav

Potreba da volite i budete voljeni, kao i velike strasti koje se provlače tokom ovog meseca, mogu vas „gurnuti“ u pravcu odnosa sa osobom koja je ili zauzeta ili ima još uvek neraščišćenu emotivnu situaciju. Iako ćete se u ovom odnosu osećati jako dobro, cenjeno, voljeno i poštovano, ipak će se nadati da će se situacija brzo preokrenuti i da ćete sa ovom osobom moći da izađete „u javnost“ i otkrijete svoju ljubav. Generalno gledano – slobodnim Bikovima će se u životu sada pojavljivati samo oni sa kojima bi ulazak u vezu doneo komplikacije, zastoje, teškoće. U vašim emotivnim relacijama – i vi i partner ćete sada više težiti skladu, lakše ćete se uklapati i uglavnom bi vaša priča trebala da teče bez nekih velikih prepreka. I pored ovako dobre situacije, kao da je nebo rešilo da vam povremeno uputi po koji izazov – vaš odnos će na neki način biti „testiran“, možda pojavom „nekog trećeg“.

Posao

I kod Bikova mesec maj najviše potencira na partnerskim odnosima, u kojima će doći do pozitivnih promena i stabilizacije. Šta više, nekima od vas se smeši i novi posao ili vrlo uspešna saradnja. U svakom slučaju, bićete više nego zadovoljni dogovorima koje budete sklopili. Doduše, postoji nešto što će vam smetati, a to je – sporost. Koliko god vi želeli da po nekim pitanjima požurite, nećete moći. Kao da vas ovaj mesec uči strpjlivosti da se sačeka pravi trenutak za dejstvo. Finansijama ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Opšte zdravstveno stanje će biti uglavnom dobro tokom ovog meseca. Mogli biste da prekontrolišete oči, a ukoliko ste stariji – da vodite više računa o pritisku i holesterolu. Iako bude nekih tegoba, one će biti prolaznog karaktera.

Prva.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter