Izvor:
15.05.2017 u 21:36
0

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. MAJA: Bika očekuje ljubav na poslu, Vagu dani strasti! (foto)

U drugoj polovini maja možete da odahnete, jer se ništa ružno neće dogoditi u sferi emotivnih odnosa.

Biće povremenih trzavica kod pojedinih znakova, ali ništa ozbiljno dok će neki od njih imati prilike da se zaljube ili makar upoznaju interesantnu osobu sa kojom bi mogli da ostvare nešto ozbiljnije. Saznajte šta očekuje vaš znak…

Ovan

Ono što ste uradili, uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

Bik

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obe strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi takođe bi se mogla naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

Blizanci

Verovatni su prijatni susreti s prijateljima bilo u vašem domu, bilo napolju. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši će privatni odnosi početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

Rak

Uprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem emotivnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

Lav

Sentimentalnost i potreba za nežnostima uzrokovaće kod vas velike čežnje ako ste sami ili želju da povlađujete partneru. Kako dani budu prolazili, imaćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i da se zavučete u svoja četiri zida.

Devica

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na ivici agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspjeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

Vaga

Oni u dužim vezama uspešno će obnoviti svoj seksualni život. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretaće se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadićete se.

Škorpija

Pred vama su lepi i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I oni u vezama će istinski uživati.

Strelac

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti da druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

Jarac

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.

Vodolija

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom budete želeli da izrazite ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

Ribe

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vreme misliti na nju.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter