Izvor:
19.05.2017 u 12:23
0

HOROSKOP ZA 19. MAJ: Ovnovi realizuju stare planove, Lavove očekuje rasprava na poslu! (foto)

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene…

OVAN

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neke od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

BIK

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima dosta strpljenja za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

BLIZANCI

Pozitivni aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno s tim, pristižu nove obaveze zbog kojih će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

RAK

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni, pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte.

LAV

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

DEVICA

Nemate razumevanje za voljenu osobu, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

VAGA

Može vam se učiniti primamljivom ideja da se obnovite ljubavnu vezu s osobom s kojom se odnos u prošlosti završio na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.

ŠKORPIJA

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

STRELAC

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

JARAC

U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.

VODOLIJA

Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i isceljuje.

RIBE

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

Novosti.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter