Izvor:
23.05.2017 u 08:41
0

HOROSKOP OTKRIVA: Ovo su godine u kojima ćete upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Možda ne shvatite odmah da je to ta osoba, ali kako vreme bude odmicalo, postaće vam jasno da imate nekog ko vam je više od partnera,od ljubavnika, neko ko je tu uvek i savršeno vas razume i oseća.

Pronaći srodnu dušu je zaista nešto posebno, i koliko god da ste skeptični one su ipak realna pojava.

Evo i kada ćete sresti srodnu dušu na osnovu vašeg horoskopskog znaka:

Ovan

Svoju srodnu dušu bi mogao da sretne u 21. godini. Ovnovi nikada ne kriju svoje pravo lice, ali bi ovako nešto moglo da se desi u nekoj opuštenoj atmosferi.

Bik

Kod bika vreme za upoznavanje srodne duše je u 16. godini. Iako je veoma mlada osoba, nema ništa lepše od mladosti i zaljubljenosti.

Jedino sto neće biti svestan samog odnosa i gde on vodi i da li će potrajati.

Blizanci

Blizanci će srodnu dušu upoznati u 19.godini, ali postoji mogućnos da ne bude svesna da da je našla srodnu dušu, mozda shvati tek posle nekoliko godina.

Čak i da izgube kontakt uvek će je imati negde u malom mozgu.

Rak

Rak je o ovome sanjao kao dete, tako da će svoju srodnu dušu sresti veoma rano u 15. godini.

On želi idealan odnos, pun romantike i poštovanja.

Lav

Lav ne voli da razmišlja o ozbiljnoj vezi, dok ne vidi šta želi od svog života. Zato će on svoju srodnu dušu sresti tek u 25. godini.

Godine njemu ništa ne znače, kada je on ostvaren, za sve drugo ima vremena.

Devica

Devica teško pronalazi srodnu dušu, jer se vodi pravilom da ona i ne mora da se sretne u životu.

Takođe misli da prijatelj može biti srodna duša, da se ne mora ostvarivati u ozbiljnoj vezi.

Vaga

Svoju srodnu dušu će upoznati u 20.godini, kada ona više nije ni tinejdžerka ni odrasla osoba. Svoju srodnu dušu će pronaćii među prijateljima.

Škorpija

Kod ovog znaka susret sa srodnom dušom će se desiti čak u 12.godini. Ona je još dete i ne zna šta da radi sa tolikim izlivom emocija.

Njoj je zapravo uzbudljivo da ima srodnu dušu, samo da zna da ona tu negde postoji.

Strelac

Voli da bude sam i slobodan, zato će naći srodnu dušu tek u 28.godini. Ranije mu nije padalo na pamet da se nekome posveti.

Jarac

Jarac je dosta rezervisan prema srodnim dušama, uopšte. On gravitira ka nečemu realnom, priče o srodnoj duši su za njega detinjaste.

On će srodnu dušu upoznati tek u ranim 30.godinama.

Vodolija

Svoju srodnu dušu će sresti u 13.godini. Ovaj znak se ne zaljubljuje tek tako, ali povezanost sa srodnom dušom je za nju na nekom višem nivou.

Ribe

Riba sanja o srodnoj duši, sve dok je ne sretne. A upoznaće je u 17.godini, i to će za njih biti prava bajka. u tim godinama za ovaj znak sve vezano za emocije im mnogo znači.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter