Izvor:
01.06.2017 u 02:23
0

AKO STE U VEZI SA NJIMA, PRIPAZITE: Ova tri znaka su najveći preljubnici Zodijaka!

Ako ste u vezi ili u braku sa nekim od ova tri horoskopska znaka, od njih nemojte da očekujete vernost. Ova tri znaka su najveći preljubnici Zodijaka.

Blizanci

Blizanci nikada ne planiraju prevaru, ali od njih to uvek možete očekivati jer oni sigurno neće propustiti priliku ako im se. Njihov moto je “uzmi sve što ti život pruža”. Nemiran duh Blizanaca tera ih da se uprkos ozbiljnoj vezi upuštaju u flert. Kada njihova preljuba bude otkrivena do smrti su spemni da ubeđuju da se to nije desilo.

Spremni su da oproste jer su svesni da ni sami nisu mnogo bolji.

Strelac

Čak i kada poželi da bude veran, Strelčevima to ne ide. Oni su slobodoumni, pustolovi i željni avantura. Mogu da budu u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Obično imaju bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a verni su tek u poznim godinama.

Zanimljivo je da žene Strelčevi najčešće ne praštaju prevaru, čak i kada same varaju, dok su muškarci u ovom znaku spremniji da pruže drugu šansu.

Vodolija

Vodolije su vruće krvi i tipični su seksualni znakovi. Podjednako koliko i da drže moralna predavanja drugima (koja i sama krše) Vodolije vole da ugađaju sebi. Imponuje im što ih bije glas zavodnika u društvu, a njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi.

Teško praštaju, ali interesantno je da najčešće završe sa osobama sličnim sebi – onima kojima je vernost na poslednjem mestu.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/TanjugINFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter