Izvor:
01.06.2017 u 23:28
0

MESEČNI KEŠ HOROSKOP: Saznajte da li će vam u junu novčanik biti PRAZAN ILI PUN!

Blizanci bi trebalo da se fokusriaju na jednu stvar u kojoj su najbolji, device mogu da se nadaju neočekivanoj ponudi, škorpije će tražiti finansijsku pomoć, dok osobama rođenim u znaku vodolije sledi honorarni posao.

Evo šta svaki horoskopski znak očekuje u junu kada su finansije u pitanju.

Ovan

Dopustite da vam ovomesečna infuzija vazdušnih znakova pomogne da ugasite vatru na poslu i donese vam preko potrebnu novu perspektivu na bitnom projektu.
Boja moći: Nosite jake kombinacije boja koje će vas uvesti u novu perspektivu i doneti nova poznanstva i partnerstva kao što su boja maline i smaragda ili kombinacija mornarsko plave i narandžaste.

Bik

Iako vam je lakše da držite osećaje zaključane i pod kontrolom, jun će od vas tražiti da rizikujete i da se poigrate sa svojim pristupom novcu. Predložite nove projekte ili ideje na poslu bez previše analiziranja i vaše ideje će pasti na plodno tlo.
Boja moći: Neka se vaša moć prelije u tirkiznu boju, ali poigrajte se i s usklađivanjem svih jarkih boja.

Blizanci

S Merkurom koji ovaj mesec ulazi u vaš znak vreme je da usavršite svoje veštine i fokusirate se na jedno područje u kojem ćete postati broj jedan. Smanjite opseg interesovanja, ali ne gubite iz vida stvari koje su najbitnije.
Boja moći: Vratite se crno-belim kombinacijama.

Rak

S Marsom koji ovog meseca ulazi u vaš znak, vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti i počnete da se igrate. Organizujte roštilj, idite na ručkove ili večere i putem svojih socijalnih kontakata ostvarite nove finansijske rezultate.
Boja moći: Pokažite celom svetu vašu ružičastu kombinaciju.

Lav

Iako volite da voditi tim, ovog mesece trebalo bi nekome da prepustite ovu ulogu i prepustite se analizi prošlih aktivnosti. Žrtvujte malo ega za timski rezultat, isplatiće se.
Boja moći: Proslavite svoj novi pročišćeni pogled na posao i svet svetlo-sivim odevnim kombinacijama i srebrnim detaljima.

Devica

Jun nije dobar mesec za Device. S Merkurom, vladarem ovog znaka, koji će voditi “predstavu” u junu će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku osećati mentalnu iscrpljenost i umor. Usporite sa svim projektima koje istovremeno gurate i opustite se. Vrlo verovatno će vam pasti u krilo neočekivana ponuda ili izazov koji bi mogao da vam donese lepu zaradu.
Boja moći: Umirite svoje živce bojom mente.

Vaga

S Jupiterom u centru vašeg znaka, ovaj mesec je stvoren za isprobavanje novih stvari koji donose veliki potencijal i mogućnost zarade. Iako se te nove stvari i izazovi možda ne pokažu u obliku u kojem ste ih očekivali, vreme je da ih prihvatite i napravite najbolje s njima šta možete.
Boja moći: Verujete u bogatstvo s jakim zlatnim detaljima.

Škorpija

Ponekad imate tendenciju da zakopavate sve svoje resurse, ali ovaj mesec biće potrebno da, zbog svojih skrivenih motiva i želja, potražite finansijsku pomoć u svojoj okolini.
Boja moći: Prekrijte se klasičnim bež nijansama s kojima nemate šta da skrivate.

Strelac

S punim mesecom u vašem znaku, vreme je da sve svoje ovogodišnje uspehe nagradite velikom gozbom. Neka vas luksuzna gozba pripremi za sledeću šemu snova.
Boja moći: Sanjajte veliko sa suncem opečenim koralima i akvaa plavim nijansama.

Jarac

Dopustite blizanačkom detinjastom sjaju da umiri vašu staru dušu. Igra će vas zapravo odvesti dublje u ozbiljni posao koji ste došli da obavite. Setite se one mladalačke strasti koja je gorila u vama i dopustite joj da se ponovo zagreje, piše portal Mind Body Green.
Boja moći: Vratite se mladalačkoj nevinosti noseći primarne boje.

Vodolija

Uživajte u svim mogućim rešenjima za novčane izazove ovog meseca, ali nemojte da razvijate dugoročne linearne planove kako do novca. Započnite neke honorarne poslove ili svoj vlastiti projekt. Novac “sa strane” bi vam uskoro mogao postati dobar izvor zarade.
Boja moći: Začinite svoju odeću hrabrim printovima.

Ribe

U junu će Neptun biti pozicioniran retrogradno u vašem znaku, a to je dobro vreme da dobro razmislite o vašim pretpostavkama i iluzijama o vašim mogućnostima zarade. Vežbajte život u stvarnom svetu i osmislite finansijski plan koji ćete moći da pratite svakodnevno, bez da žrtvujete vašu mističnu stranu i snove.
Boja moći: Vibrantne neonske boje će vam otvoriti nove vidike.

Izvor: Telegraf
Foto: Capital.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter